2015/12/05

Fitness Outfit


Minulý víkend jsem strávila na super fitness pobytu s CK Fit. Myslela jsem, že pro Vás nafotím spoustu fotek ze Špindlu, kde se cvičící pobyt konal, ale byla docela mlha a tak jsem si sobotní odpoledne užívala v bazénu a vířivce. Nicméně jsem na Vás nezapomněla a vyfotila jsem Vám fitness outfit. Cvičím zhruba čtyřikrát týdně- jumping, bosu, deep work i jógu. Asi jako každá holka jsem i já nespokojena se svou postavou a přemýšlím o osobním trenérovi. Jestli máte někdo nějaký tip, budu ráda za doporučení.
A co nosím? Pokaždé něco jiného. Někdy mám hodně veselou náladu a to pak vyrážím v barevném triku i doplňcích. V poslední době mě baví různé kombinace. Na posilko jsem si oblékla army legíny od Nessi, což je relativně mladá značka, která nabízí oblečení na běh, fitness a další sporty. Mají úžasné barevné legíny a trika. Určitě na ně koukněte. A protože bych to nebyla já "kabelkoholik", i do fitka nosím tašku, do které se mi vejdou všechny věci. Novou mám růžovou s mopsíkem od DekumDekum, která mi zaručeně zvedne náladu. Jedna strana je 3D, tudíž mám parťáka, který mě hlídá. 
Během víkendu jsem měla jednu lekci za druhou a abych to vše zvládla, začala jsem pít Matcha Teao němž pro Vás chystám samostatný článek.
Teď mi řekněte, jaký outfit se Vám líbí více? Popisky, co mám přesně na sobě jsem dala dolů k fotce, těším se na Vaše komentáře. 


                                      










Outfit č.1: shoes Nike wrap//Leggins Nessi//Sweatshirt Tchibo//Bag Adidas//Shaker Matcha-Tea
Outft č.2: Shoes and socks Adidas// Leggins Tchibo//Top Nessi//Bag DekumDekum

Foceno Olympusem Pen E-PL 7

5 komentářů:

  1. Anonymní12/06/2015

    Nemohu se rozhodnout, moc ti slusi ruzova, ale to army je na tobe desne SEXY. Davam hlas oboum.Monique

    OdpovědětVymazat
  2. Ten první outfit se mi líbí víc, ale samozřejmě, že ti to i na tom druhém moc sluší, Jani :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, v tom army jsem tvrdačka,v růžovém něžná holka :)

      Vymazat
  3. Anonymní12/06/2015

    hej ty si naozaj sexy baba!!!!!!

    OdpovědětVymazat
  4. Nice fitness outfit !

    http://chicglamstyle.com

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane