2015/12/23

NEW IN- Cosmetics December 2015



Pár hodin před Štědrým dnem Vám přináším kosmetické novinky, které jsem poctivě používala a mohu Vám o nich něco prozradit.


Moje nová vůně, noblesní YSL Black Opium je pro mě spojena s vánočními večírky. Je intenzivní, obsahuje cedr a je zahalená tajemnem. Používám jí většinou na večerní akce, nebot´ je těžší a stačí nanést málo a voní dlouho. Za mě tip na vánoční dárek!


Po delší době jsem si v DM drogerii koupila opět krém na nohy od Baley. Chtěla jsem zkusit opět jiný a má  volba padla na ten s mandlovým mlékem a makadamiovým olejem. Krém stojí kolem 50 Kč a příjemně voní. Používám jej na paty a chodidla. Konzistence je tužší, ale velmi dobře se rozetře. Pokud si namažete nožky a vezmete si přes noc ponožky je účinek o to lepší a chodidla jsou perfekně hydratovaná. Značku Balea mám moc ráda, neustále mě něčím překvapuje  a já ji moc ráda používám.


Co se týká dekorativky, přišla mi sada od Mary Kay, kterou také jedna z Vás vyhrála ve vánoční soutěži. Jde o paletku očních stínů, která má krásný design, jež je inspirován panoramaty světových velkoměst. Paletku můžete mít v kosmetickém pouzdře a nosit ji s sebou, je totiž malá a přesto se  do ní vešlo tolik odstínů. Stíny se dají dobře vrstvit, kombinovat a hlavně drží. Vzhled vypadá luxusně. Cena je 490 Kč. Zakoupíte u poradkyň Mary Kay, které Vám vždy ochotně poradí.



Od MK mám i rtěňku. Za tu jsem moc ráda. Minulý měsíc jsem si totiž koupila jednu od Alverde, což víte z recenze a ta nedopadla moc dobře. Rtěnka od Mary Kay je v podobném tmavém odstínu, Berry Stylish a jde o limitku. Konečně rtěnka, která mi nevysušuje rty, nerozmazává se a na rtech je vážně příjemná. Cena 360 Kč.



Když už mám stíny a rtěnku, chce to řasenku. Řekla jsme si, že jsou Vánoce a dopřeji si něco luxusního a Helena Rubinstein se svou řasenkou ve zlatém obalu je proště wow. Baví mě její zlatý obal a když  si maluji řasy, mám pocit, že držím něco extra. Je neskutečně lehounká. HR je královna řasenek, to se prostě ví. Obsahuje včelí vosk a po nanasení máte pocit majestátnosti. Řasy jsou prodloužené i dostatečně  husté.


Posledním úlovkem jsou kosmetické ubrousky. Super koupě v Primarku, dva balíčky stály 1,50 Eur. Balení obsahuje 25ks a za tu cenu jsou to naprosto vynikající pomocníci. Ubrousek je pevný, dokonale odlíčí make-up i řasenku. Jediné co mi nevyhovuje je vůně tea tree, kterou nemusím, tudíž příště beru jinou variantu. Oproti "našim" ubrouskům mi přijde, že zavírání tj,lepící část více drží a ubrousky nevysychají.


Některé produkty mohou být ještě inpirací na vánoční dárečky.

PS: Ten mopsík, který na Vás vykukuje na kosmetické tatičcce je od DekumDekum odkud mám už velký bag

8 komentářů:

  1. Anonymní12/23/2015

    Jane, moc ti chci poprat krasne Vanoce a tesim se na pristi rok. Verim, ze se ti bude darit, jsi super a dekuji za tvuj blog.Krasne Vanoce. Monique

    OdpovědětVymazat
  2. Paletka od MK vypadá krásně a hodně by mě zajímalo, jak voní YSL.
    Jani, přeji ti krásné vánoční svátky plné pohody!

    Life By Peggie

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peggie, je taková těžší, je tam káva, jasmín i cedr.
      I tobě moc přeji krásné Vánoce a at´se ti daří v roce 2016.

      Vymazat
  3. Ta řasenka vypadá skvěle :-)

    Krásné Vánoce a Šťastný Nový rok :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I tobe, dekuji moc. At se ti dari a splni tve sny.

      Vymazat
  4. Rtenka ma krasny odstin, ja jeste MK nevyzkousela, ale divala jsem se na ty ocni stiny.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  5. Black Opium teraz vidím na mnohých blogov, konieckoncov ani ten môj nie je výnimka. Zatiaľ mám tento parfém na wishliste, tak uvidíme či sa do budúcna podarí jeho kúpa. Stále premýšľam, či ho vôbec potrebujem, pretože nestíham míňať ani parfémy, ktoré doma už mám. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam pocit, tento parfem,jak mel reklamu , byl videt, tak rada lidi sla do parfumerky a koupila ho. Me se libil a moc se mi hodi prave na vecerni akce. Pres den mam rada lehci vune a moje nej je La Lorraine od Lancome.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane