2016/03/10

Mentos Choco Goody



Choco mentosky? Jako vážně? Jaké asi budou?
Mám před sebou balíček několika balení karamelových žvýkacích bonbonů s čokoládovou náplní a to ve dvou variantách: Mentos Choco a Mentos Choco White. Balíček jsem dostala a osobně vlastně ani nevím, zda bych si bonbony koupila, protože se v poslední době sladkému vyhýbám a když už "hreším" tak čtverečkem čokošky a případně mini dortíkem. Bonbóny moc nekupuji.
Abych v tomto mlsání nebyla sama, zapojila jsem i své okolí. Otázka zní, co ty na to? Chutná?


Martina: "Moc sladké, raději mám tu bílou svěží klasiku. Mentosky mám vždy v kabelce. Tyto nové mě moc nezaujaly, zůstanu u těch svých."

Lenka: Lepší něž čokoláda. Můžu si vzít ještě? ( poznámka od Jane: snědla jich 6)

Kamarád a novinář Petr kouká nedůvěřivě, ale ochutná. Chuť ho prý překvapila. O pár dní později mi volá a hlasí: "Víš co jdu koupit? Mentosky, ale nééé ty své oblíbené ovocné, ale čokoládové." 

Helča: "Mňam, mňam, mňam....dost dobrý, to se povedlo, rozhodně je koupím."



Chcete je také ochutnat? 
Zjistila jsem, že je možnost si stáhnout aplikaci #JsemPro a prvních tisíc získá překvápko,...třeba budete mít štěstí. Držím Vám moc palce.

Zjištění mého mini testovaní. Všichni sahali po variantě Caramel & Chocolate. Měla snad poutavější obal? Mě osobně naopak chutnaly "Mentosky" s bílou čokoládou i jejich balení mi připadalo elegantnější.
Cena 19,90 Kč, kdo jste je už ochutnal, písněte zda Vám chutnají.




3 komentáře:

  1. Ja si hovorim, že konečne mentosky podla mojej chuti. Ešte som ich sice nemala, ale cyhsam sa ich kupit, pretože všetko čokoládové možem.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane