2016/04/12

NEW IN- Trench Coat


Na trhu je víc než stovku let. Je to klasika, kterou spojíte s elegantním outfitem a botkách na podpadku, ale hodí se i k teniskám. Univerzální kousek, který by neměl v šatníku žádné ženě. Trench coat, trenčkot alias plášť, se nosil jako ochrana proti větru i dešti, neboť jeho vlastností byla odolnost tkaniny  a nepromokavost.

Tento nový jsem si koupila před týdnem. Šla jsem úplně pro jinou věc, kterou v obchodě neměli a upoutala mě cedule "sleva".  Občas s tím bojuji. Šla jsem ke stojanu, kde byla řada béžových a tmavě modrých kabátků ......a neodolala jsem. Běžela jsem do kabinky a zkoušela. Bylo mi jasné, že neodeju s prázdnou.

Můj předchozí trenčkot jsem si kupovala před pár lety a musím říct, že mi moc neseděl. Vadilo mi, že byl kratší a neměl pásek. Když jsem chtěla nový, byl drahý nebo mi opět nevyhovovala délka.
Nový kousek splňuje vše co jsem chtěla!

Snad Vám jej představím brzy i v "terénu". Kupovala jsem jej v Camaieu za 1099 Kč. Podobný jsem viděla i v Orsay, kde stojí kolem čtrnácti set.

Máte jej v šatníku???




4 komentáře:

  1. Krásny trenčkot :) Podobný mám z F&F, je to skvelý kúsok! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak, skvělý kousek. Viděla jsem i ten z F&F, ale jen na obrázku...k nám se do obchodu nedostal. Děkuji moc za komentář!

      Vymazat
  2. Vypadá dobře :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/2016/04/tip-vonavy-obchod.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane