2016/05/05

3D Lipsticks


3D rtěňky? Dokážu si představit puzzle, ale takový efekt na rtech? Nebudu vypadat jako kačer Donald?

S nadšením se pouštím do testování tří rtěnek od společnosti Avon, jež mi přišly na základě výzvy, která zazněla na portálu blogerky.cz.

Rtěnky Avon , diář ADK, gumičky a svíčka z H&M , prstýnek Pandora, časáky, stojánek telefon z Tigeru, náramek ze Soulu

Rtěnky mě překvapily šedým obalem se stříbrným proužkem a nápisem Avon. Jednoduché, hezké, elegantní. Navíc jsou lehounké a vejdou se i do malého večerního psaníčka. Horní část víčka je průhledná, čemuž dávám plusový bod. Víme, jak to je občas těžké po ránu hledat v koupelně tu správnou barvičku a pokud už rtěnky máme déle a samolepka odstínu není k přečtení, otevíráme každé víčko...

3D Plumping rtěnky jsou k mání celkem v 15 odstínech. Je to paleta plná nádherných barev nejen na jaro. Rozhodně si z ní vybere každý ať už na lehké či výraznější líčení.

Mě dorazily tři barvičky: červený odstín Hot Pants, tmavší vínový Divine Wine a tmavší přirozenější růžová Mad for Mauve. Dají se kombinovat s různými typy líčení i outfitů po celý rok. Osobním favoritem je Hot pants ( na obrázku níže ta vpravo) je to doslova šťavnatá barvička.


Při nanesení na rty jsem měla pocit jemnosti. Což je způsobeno i díky granátovému jablíčku a jojobovému oleji.  Barvička na rtech dokonale přilnula jako by šlo o balzámek.
A proč je v názvu 3D efekt?  Protože po nalíčení jsou Vaše rty plnější a pevnější. Tudíž pokud Vás trápily nedokonalé rty, zkuste je. Rozhodně lepší než botox!


Výdrž rtěnek není úplně top, ale stejně každá holka, pokud někam jde, bere si s sebou pár kosmetických věcí, aby se doupravila.

Dalším plusovým bodem je obsah retinolu, kolagenu a kofeinu. Je tudíž zajištěna mikrocirkulace, právě pro plnost rtů, pružnost a hydratace.  Cena je momentálně akční, nicméně sledujte ji přímo na webu Avonu nebo kontaktujte svou Avon lady.

Rtěnky mě baví a zjišťuji, že doma začínám mít docela slušnou zásobu. Jak jste na tom? Kolik máte vlastníte rtěnek?




3 komentáře:

  1. Ja skor preferujem ceruzky lebo ta mi vydrži dlhšie :)
    Ale vyzeraju velmi kvalitne a tie odtiene su krasne ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Alex, dekuji za komentar. Me zase tuzky nedrzi...., kazdemu vyhovuje neco jineho.

    OdpovědětVymazat
  3. Krásny článok a ruže vyzerajú super maju veĺmi pekné farby :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane