2016/06/03

Crab T-Shirt



Když víš, že jdeš na několik akcí za den a nemáš možnost si někdě odložit věci, tak dost přemýšlíš co na sebe. 

O víkendu jsem měla naštěstí free akce, tj. dress code nebyl předepsán. Věděla jsem, že jen musím dojít na bus (15 min cesty), dojet do Prahy (hoďka sezení v autobuse), přejít k metru (cca 5 minut chůze) a pak být celý den na nohou. Podpadky tedy nepřipadaly v úvahu.

No a v kterých botech vydržím chodit celý den a neudělají se mi puchýře? V Superstárech. Teď jen doladit další oblečení a vyrazit na Prague Food Festival a na hudební festival Mezi ploty

Rifle, další věc! Pomalu se mi ta mozaika skládá. Třičko s krabem se mi vtipně hodí na první akci. Původně jsem si chtěla vzít jiné sáčko, ale vypadalo to až moc elegantně. Proto volím pruhy. Ještě kabelka, která podle mého kamaráda obsahovala spoustu zbytečností, jako zrcátko a rtěnku, ale i tak uvítal, že si ke mě pár svých věcí dal.

Pohoda, úsměv a krab na triku :)

Mějte se fajnově!







            

                               Shoes: Adidas// jeans, bracelets: Orsay// t-shirt, blazer: Lindex // bag: Mango// sunglasses: H&M

3 komentáře:

  1. There's something immediately dignified about this venue - it is beautifully designed, tasteful, and understated. Went to this comfy event space Chicago recently, just the right temperature, good food and great experience.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane