2016/06/08

Reality Project Proměna


Na začátku roku jsem si řekla, že je na čase vrátit zpět tu usměvavou holku, která brázdila výstavy psů a měla tu nejúžasnější psí kámošku na světe....tenhle smutek a ještě jeden další mě opravdu dostaly na dno a nebudu říkat, že to stále nebolí. Bolí to moc, ale krásné vzpomínky mi nikdo nevezme!

Práce, stres, spánek pět hodin a žádné volné víkendy se podepsaly i na postavě. Deset kilo za rok! Přitom jsem člověk co jí zdravě, nekouří a nepije. Budete se divit, alkohol opravdu nepiji, vlastně tak dvakrát do roka si dám v létě jen piňa coladu. Hambáče z mekáče nejím, bílé pečivo jsem nikdy nekupovala.

Věty kamarádek, že si vůbec nevšimly, že bych přibrala mi nepomohly! Slyšela jsem jen, že jím zdravě a stále jsem ve fitku! Ano, "fitkovala" jsem většinou třikrát týdně! Viděla jsem, že to chce změnu, kterou učiním sama, protože na koho jiného se spolehnout, něž sama na sebe.

Na poslední chvíli mi ve schránce přistál letáček s projektem Proměna aneb tři měsíce pod vedením trenérky. Zdravý jídelníček a podpora. Chvíli jsem přemýšlela, zda do toho jít, program se mi líbil, ale finance? Ano není to levná záležitost. Na druhou stranu když něco chci, dokážu za to bojovat! Rozhodnutí je v hlavě, buď chcete nebo ne.

Tohle vypadá jako super start s partou prima lidí, kteří mají společnou cestu.

Nebudu držet hloupou DIETU, která je na čas. Netoužím po tom dát dolů dvacet kilo, ale cíl je jiný- být spokojená sama se sebou a zářit, upravit poměr vody a tuků a zúžit se o cenťásky :)

JDU DO TOHO! 

Další den začínáme. První trénink a také měření na bodystatu. Už se těším až ta čísla na konci projektu porovnám.

Bojuje nás šest, samé ženy. Evidentně pánové se báli nebo jsou spokojeni.

Náš program? Hejbeme se dvakrát týdně pod vedením trenérky Janky, která je naprostý profík a každý cvik nám kontroluje. Další dvě hodinky v týdnu máme ve fitku kardio trénink a hodinku se proháníme jako delfíni v bazénu. O jídlo se ve všední den stará "krabičková" firma Fitness Food Menu.

.....no a na konci nás čeká, snad ta naše "sladká" odměna. Uvidíme, držte nám palce!!!

Chystám pro Vás článek o cvičení i jídle.

Šli byste do toho?

První trénink a první foto!

Naše sestava, foto zdroj fcb Fit Star-mb

1 komentář:

  1. Anonymní6/09/2016

    U tebe nemam pochyb, ze bys to nedala.Znam tvou odhodlanost i nadseni. Vice takovych motivatoru jako ty. Tesim se na vysledek a drzime vsem palce.Ilca

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane