2016/08/30

NEW IN- Cosmetics August 2016


Sbohem léto, sbohem prázdniny......to ani nepotřebuje kometář.
Jaké produkty jsem si pořídila v srpnu? Byly barevné, lehké, některé ovocné, ale hlavně voňavé.


Sprcháče z Lidlu mě neustále baví. Psala jsem několikrát, že kokosovou vůni přes léto miluji. Krémová konzistence Vás doslova dostane znovu na dovolenou, přesně jak slibuje nápis na obalu "transport yourself to the tropic...." Za 40 Kč mít pocit, že jste v ráji? Rozhodně stojí za to! Obsah lahvičky je 500 ml Jde o limitku, tudíž není v prodeji celoročně, ale aktuálně, aspoň u nás v prodejně, je už dva týdny . Asi zajdu pro další :)


Magic Softness je pěna na mytí rukou od Palmolive, kterou jsem si koupila ve Slovinsku. Voní po meruňkách a místo klasického tekutého mýdla Vám po zmáčknutí zkrátka do dlaně "přistane" pěna. Jedna dávka je relativně velká a bohatě stačí na umytí i špinavých rukou, třeba zrovna když se vrátíte ze zahrádky. Balení sice díky tomu, že stačí málo, vydrží déle, ale 250 ml stojí 60 Kč. Každopádně jednou za čas, ráda pořídím, vůně meruněk je opravdu autentická.
Nevím, zda je se prodává v ČR. 



Anti-perspiranty k létu patří. Počasí si s námi v poslední době docela zahrává. Jednou jsou teploty kolem třicítky a všichni se doslova potíme. Není nad to být připraven.
V Tescu jsem sáhla po svěží citrusové vůni od Dove. V akci byla za 41 Kč.  
Raději připomínám, že se stříká do podpaží a ne na celé tělo. Navíc je potřeba lahvičku pořádně před použitím protřepat a aplikovat ze vzdálenosti 15 cm. Příjemná vůně, která neobtěžuje. Za mě JO!


Ubrousky z Primarku jsou u mě klasika ( v prosinci mi jen neseděla vůně). Tentokrát jsem sáhla po okurkových, které jsou určeny pro všechny typy pleti. Používám je hlavně, když někam jedu, abych netahala odličovák na oči, obličej a vatové tamponky. Ubrousky jsou pevné a dobře plní svou funkci. Navíc 1,50 Eur za dvojbalení (2x25 ks)? No nekupto! Za mě to bude vždy Primark must have!


Tender Care, známe pod označením "zázračný" kelímek a slyšel snad o něm snad každý. Je od Oriflamu a byl přibalen k červencové Joyce, kde vyšla i moje proměna. Kelímek stojí cca od  80 Kč ( záleží na kampani) a je vlastně na vše. Já mám variantu Rose, která navíc obsahuje růžový olej. A když píši, že je skoro na vše, tak ano. Tento malý 15 ml zázrak můžete používat jako balzám na rty, na nehtová lůžka, ale i na suché lokty a paty. U mě se objevuje minimálně jednou za rok. Je to roztomilouš :)



V neděli  jsem na eventu s Ľoreálem dostala Nude  Magique Cushion v odstínu 03. Ihned jsem jej začala používat. První dojmy? Odstín mi sedí, balení vypadá luxusně. Líbí se mi, že "dózička", která v sobě ukrývá zrcátko, labuteňku a samotný make-up napuštěný v houbičce. Hodí se naprosto dokonale do kabelky a mě slouží jako "oprava" a "refresh" líčení v průběhu dne. 
Nepoužívám jej hned ráno jako make-up, ale opravdu jen jako záležitost na úpravu přes den. Design je propracovaný, vyvolává pocit vyjímečnosti a nanášení je jednoduché. Tzv. princip tap tap, prostě lehce poklepe labuťenkou na tvář. 
Čeho se obávám je to, že se po čase houbička bude muset vyměnit nebo alespoň  vyčistit. Prima myšlenka produkty, jen ta cena.....Je 2,5krát dražší než třeba True Match a v balení je jen 14,6 g. 
Stojí skoro čtyři sta, zálěží však na drogerii a případně slevové akci. Mám z něj zatím smíšené pocity.
Dobrá zpráva pro Vás, kteří se chystají na Dny Marianne. S kupónkem ze slevové knížky získáte 30% slevu právě na produkty od Ľoreálu v drogeriích Rossmann.





A to je vše :) užijte si poslední hodiny prázdnin.

12 komentářů:

  1. Taky mám kokosovou vůni spojenou s létem. Zvlášť natírání kokosovým olejem večer po dni u moře! :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kokosáky vedou :) Jsem ráda, že v tom nejsem sama.

      Vymazat
  2. Zaujal mě ten sprej od Dove mám ráda okurku tak vyzkouším i tuhle :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  3. Kokosáčkovi z Lídlu jsem taky neodolala, zázračný kelímek mám taky moc ráda, i když v časopise jsem ho prošvihla, i s tvojí proměnou :-( . Dove sprej mě láká, asi vyzkouším, i když tyhle stříkací mi málokterý sedne. Díky za tipy...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, rádo se stalo. Dove má v nabídce spoustu druhů, určitě najdeš nějaký, který ti sedne.

      Vymazat
  4. Ten make-up jsem zkoušela v drogerii. Líbí se mi nápad make-upu, ale asi bych si ho nepořídila. Sprcháč z Lidlu musím vyzkoušet!

    August Favourites 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na odpolední opravu super. Jen ta cena.....nápad, balení moc pěkné...

      Vymazat
  5. Jak se dívám, tak mi přijde že LIDL mám poslední dobou v nabídce velmi dobré produkty :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě,Lidl vybírá kvalitní dodavatele a dokonce většina kosmetických produktů sbírá vysoké ocenění v různých testech.

      Vymazat
  6. Ten make-up bych chtěla moc vyzkoušet ale bojím se toho abych ( vzhledem, že to chci používat jen jako refresh ) se pak neleskla .. to bych pak musela ještě rychle přepudrovat a to už by se mi víc vyplatilo si jako refresh vzít něco matného
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus nejprve alespoň tester např. v DMku, já se přes léto hodně lesknu, ale musím říct, že s tímto refreshem je to super, má spíše matující efekt, alespoň a mé pleti. Držím palce.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane