2016/09/14

Aphrodite from Greece


Nechce se tomu uvěřit, ale léto pomalu a jistě končí, alespoň co se kalendáře týká.  Momentální teploty sice připomínají tropy a vzpomínky na dovolenou se pomalu vzdalují. Nicméně i tak se těším na podzim. Věřte nebo ne, je to "mé" roční období. Nejen proto, že mám narozeniny, ale miluji barevné padající listí, podzimní přeháňky a skákání přes kaluže.

K podzimu se váží i kosmetické změny. Jiný odstín make-upu, barevnost očních stínů i vůní. Zástup mých "kokosáků" je v koupelně přeměněn na hřejivější vůně jako skořice či čokoláda.

Ještě než však nastane toto období, chtělo to najít "vůni", která mě připraví na následující měsíce. Díky výzvě na blogerkách jsem dostala šanci testovat kosmetiku Aphrodite. Olivy mám ráda, ale olivové přípravky jsem kromě jednoho sprcháče nezkoušela.

Kosmetika Aphrodite je přírodní. Ještě aby ne, protože je z nádherného Řecka, kde se to přírodní krásou jen hemží a jméno má dle starověké řecké bohyně lásky Afrodity.


Sada, která mi přišla k testování je vhodným dárkem pro kamarádky či maminky. Obsahuje  6 produktů:
                  krém na ruce, 30ml
                  krém na nohy, 30ml
                  tělové mléko, 30ml
                  tělové suflé, 30ml
                  balzám na rty
                  a malé tuhé mýdlo



Výrobky obsahují olivový olej a oslí mléko a jsou velmi vhodné pro citlivou a zralou pokožku.

Jaká kosmetika je, jak voní, doporučím ji?

Celá sada mě překvapila jemnou až "mléčnou" vůní.  Že by to bylo právě tím oslím mlékem? Možná ano a společně s olivovým olejem, který dodává hydrataci pokožky jde o skvělé spojení. Pokud nemáte rádi intezivní tělová mléka a krémy, doporučuji právě tuto kombinaci!

Krém na ruce mi vyhovoval. Nemastí, krásně se rozetře a rukou Vám zůstane heboučký pocit.  Balení je super i do kabelky a tak jej nosím s sebou, jen mi bohužel už brzo dojde.


Mazání nohou a hlavně pat flákám. Nebaví mě totiž si namazat chodidla a pak vklouznout do oblíbených pantoflí a umastit si je....s tímto foot krémem to bylo jinak. I přesto, že obsahuje avokádový olej ihned se do suchých pat vstřebá. A já si mohu vesele cupitat.

Tělové mléko používám po sprchování. Momentálně jej mám v tašce do fitka, protože tuba je malá (obsah 30ml) a nezabírá místo. Cestou domů už jdu nejen nabitá energií, ale i má kůže je hebká a hydratovaná.


Dalším produktem z balíčku bylo suflé. Což je  v kosmetice docela novinka. Jde o inovativní alternaci tělového mléka či krému. Toto Aphrodite bylo o něco hutnější než zmiňovaný krém. Opět super po koupeli na celé tělo!

Balzám na rty je v klasickém balení. Je bezbarvý, tudíž jej můžete použít i s oblíbenou rtěnkou. Sedí dokonale a nezanecházá na puse bílý povlak.  Když promnu rty, jsou jemňouké a nevysušují se. Hydratace vydrží několik hodin. Tento balzám mi sedne a věřím, že i v zimě nezklame!

Tuhé mydlo mi nikdy v koupelně nechybí. Toto bylo sice malinkaté, ale svůj účel splnilo. Olivy z něj byly příjemně cítit.


Asi se ptáte, kde můžete tuto přírodní kosmetiku koupit. Stačí kliknout na e-shop. Vyzkoušejte buď celou sadu nebo jednotlivé produkty. Nebudete zklamaní!

Kosmetika je bez parabenů, silikonů, alergenů, alkoholu, syntetických barviv atd. Výrobky obsahují 96,5-100% přírodních složek. Vyzkoušíte?




6 komentářů:

  1. Kosmetika vypadá moc hezky, luxusně. Určitě bude příjemná. Zkoušet ale nebudu, je docela drahá. Ale ty si ji užij ! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, je super. Děkuji.Je to milé testování.Staší nanést málo, takže i mlíčko docela vydrží...

      Vymazat
  2. Kosmetika vypadá velmi dobře :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejen vypadá. Jsem moc ráda, že jsem měla možnost ji zkusit. Neznala jsem ji a rozhodně se k některým produktům vrátím. Misko, děkuji za komentář. Krásný den.

      Vymazat
  3. Po přečtení článku mám strašnou chuť na olivy! Článek je moc krásný a je super, že tě do výzvy vybrali a tys mohla tuhle značku vyzkoušet.

    Maybelline | The Rocket Volum' Express

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peggie, děkuji.také jsem olivám i kosmetice přišla na chutˇ

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane