2016/09/19

Black&White Haul


I když je můj život hodně pestrý a miluji barvičky tentokráte jsem si udělala černobílý nákup. Drobnosti, věci, které jsem ani nepotřebovala, ale hold někdy si musíte udělat shopping radost.


V Primarku jsem ulovila pár kousků. Klasikou, kterou tu kupuji vždy, jsou ponožky, 7 párů za tři eura. Balík gumiček do vlasů se také hodí. Nevím proč, ale pokažé se mi nějak ztratí a těchto 50 kousků jen za 1,50 euro? 


Věc, kterou jsem si koupila protože na ní je obrázek roztomilého mopsíka (mopse miluju), je tento plánovací blok na stůl. Stál 3 eura a práce s ním se hned veselejší.



Bíločerné kombinace mám ráda, jednoduchost, design, styl. Kosmetické pouzdro s nápisem Beautiful na "šminky" (3 eura) se mi líbilo a talířky (4 eura) ve tvaru kočičí hlavy mi přišly v tu chvíli neodolatelné.




Kdo zaznamenal otevření obchodu TOUS ( španělská značka s logem mevídka) na CČM? Centrum Černý Most je moje oblíbené obchodní centrum v Praze. Je to lokalita, kde jsem nejčastěji a tak jsem v prodejně byla už asi třikrát a konečně jsem si předem (o dva měsíce dřív) dala narozeninový dárek. Přívěšek médi. I velká holka, totiž může mít duši dítěte Stříbrný mevídek stál 1300 Kč. V  obchodě mají nejen šperky, ale kabelky a peněženky. Jsou tu milé prodavačky a vy si v klidu můžete všechny "médvídky" prohlídnout i vyzkoušet.




Poslední úlovek je z internetového obchodu Dresslily . Nakupovala jsme tu poprvé a trošku jsem se bála, že neodhadnu velikost. Upoutaly mě dvojdílné šaty. Přemýšlela jsem, zda budu mít odvahu  si je vzít na sebe. Odklikla jsem je a šatky dorazily do deseti dnů. A už jsem je dokonce měla na sobě. Brzo je uvidíte v mém outfitu.

Co jste koupili Vy?


12 komentářů:

  1. super vecičky ♥ ten písací blog s mopsíkom je krásny, tiež milujem tých psíkov! a tiež sa mi veľmi páči tá kozmetická taštička

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alex, děkuji . Já jsem velká fanynka mopsíků a od té doby, co jsem toho pejska měla neodolám věcem s ním.

      Vymazat
  2. krásné věci, hlavně ty šatky :)
    http://nicoleshyblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji. Překvapilo mě, že mi sedly, občas je to přes internet risk odhadnout velikost.

      Vymazat
  3. Odpovědi
    1. Misko, díky. Věcičky, které mi udělaly radost :)

      Vymazat
  4. Pěkně věcičky, v Primarku jsem ještě nikdy nebyla, asi je tam výběr všeho...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, já tam byla poprvé min.rok. Je tam o všeho něco- móda, tašky, bižu, home, dekorace i kosmetika.

      Vymazat
  5. Moc pěkné nákupy, moc se mi líbí ty talířky. Je to neskutečná roztomilost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peggie, mě se také líbí. Jsou sice skoro na nic jak jsou malé, ale prostě krásné :)

      Vymazat
  6. Moje dvě oblíbené barvičky :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane