2016/09/08

Ľoreál Cushion Event


Po delší době jsem zavítala na kosmetickou akci. Tentokráte byl v hlavní roli cushion. Verze těchto make-upů zažívá doslova boom a tak jsem čekala, kdy s tím přijde i Ľoreál.

A hle, je to tu! Horké letní odpoledne a já razím směr Praha. Vystupuji na Můstku a jdu do horní části Václaváku, kde je Oliver´s Coffee Cup. Těším se na nové místo, které neznám a věřím, že tam bude příjemně. A je! Malá kavárna s přátelskou atmosférou, výhledem a osvěžujícími drinky. Rozhodně sem někdy zajdu s kamarádkou.

Květinová výzdoba, kosmetické produkty a holky, blogerky. Po klasické uvítací části následuje představení podzimních novinek a pak už si můžeme vše osahat a vyzkoušet. Prostě holčičí dýchanek jak má být.

Jaké byly mé dojmy z Nude Magique Cushion? To jste se mohli dočíst ZDE.

Nyní s odstupem času mohu říct, že "Cushion" zachraňuje mé odpolední líčení, osvěží a rozzáří look. Balení budí pozornost. Minule jsem se "líčila"  v CČM a dvě dámy se mě ptaly co to mám, že ta "dózička" vypadá moc hezky:)

Někdo si tento druh make-upu oblíbí někdo ne. Vy máte šanci v rámci dnů Marianne získat slevičku (viz článek). Zkusíte ho?













4 komentáře:

  1. krásné fotky!♥ Cushion makeup chci hrozně dlouho vyzkoušet :) tak uvidíme, zda se k němu dostanu ;)

    OdpovědětVymazat
  2. :) vyuzij slevicku 30% na dnech Marianne pripadne dalsi slevy http://bit.ly/2c7to3D Verim, ze balenim te rozhodne nezklame.

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá skvěle, a je i hodně chválený, ale zatím jsem ho nezkoušela.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane