2016/09/26

NEW IN- Cosmetics September 2016


Pomalu to začíná. Stromy oblékají podzimní barevný kabátek a večery i rána jsou chladnější. Miluji podzim. Barevnost, proměnlivost počasí, velké hrnky plné kávy  a zachumlání se o deky. 

Září je pro mě přípravou na "zazimování" a další měsíce tak budou plné hřejivějších věcí, kosmetiky i zážitků.

Co jsem měla nového v rámci kosmetického světa v tomto měsíci? Krome olivé kosmetiky, o které jste si mohli přečíst ZDE, jsem měla i následující kousky. 


Začnu zklamáním za asi 55 Kč. V Tescu jsem neodolala balzámu na rty v roztomilém makronkovém balení. Nejenže na obalu není žádné info o složení, ale po nanesení na rty máte pocit stažení a efekt hydratace nulový.  Věc úplně k ničemu.



Naopak užitečným a funkčním pomocníkem je anti-perspirant Original od Dove. Neobsahuje alkohol a jeho typická "doveovská" vůně čistoty nikoho neurazí. Jde o verzi tuhého anti-perspirantu. Nevím jak se pohybuje cenově, dostala jsem jej v rámci focení kolekce Dove Dobro.



Sprcháče jsou v poslední době mým shopping must. Palmolive Chocolate Passion je však jeden z těch nejúžasnějších body butter wash, které jsem kdy měla. Voní náherně po čokoládě, má hustší konzistenci a když při sprchování zavřete oči, ocitnete se doslova v čokoládovém ráji. V akci jej pořídíte za 39 Kč a rozhodně je to produkt, který si opět pořídím. 


Další gelík byl přibalen k časopisu Harper´s Bazaar a je o značky L´occitane. Velikost 50 ml je super na cesty. Je obohacen bambuckým máslem a regenerujícími pšeničnými proteiny. Je krémový a pokud chcete okusit tuto luxusní kosmetiku kupte si časopis, je tam totiž přibaleno i tuhé mýdlo téže značky. 


Páskovým sandálkům pomalu odzvonilo, ale to neznamená, že budeme zapomínat na péči o nožky. Zkuste vodní lázeň s peprmintovou solí Foot Salt z H&M za 49 Kč. Vystačí na několik použití a osvěžující vůně Vám dodá energii i pocit lehkosti.



Památkou na léto mi mohou být vlny ve vlasech a k tomu není dokonalejší parťák než stylingový sprej s mořskou solí od Toni&Guy. Doplňuje objem a tvar. Když jej nastříkáte o vlasů vytvoříte pomocí rukou přirozeně rozcuchané vlny. To občas chceš! 200 ml stojí kolem 250 Kč a dá se sehnat v DMku.


Top produktem a edt, do které jsem se zamilovala je Wish od Mary Kay. Nejen, že mi sedí její ovocně-květinová kombinace ,ale motto "Nechte promlouvat vaše sny do reality" jsou i mým mottem. Spojení jež funguje a já tu vůni miluji. 60 ml za 990 Kč! Jděte za svými sny!



8 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Na "mořské" vlnky je super. Přeji prima den.

      Vymazat
  2. Dove tuhé deodoranty velice ráda používám jsou ted mé oblíbené :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Osobně pokud mohu zvolit, mám raději roll- ony,ale na tento jsem si rychle zvykle a jemná vůně je super. Moc děkuji za komentář. Přeji pěkný den.

      Vymazat
  3. Opět skvělé tipy ! Znám jen tuhý deodorant Dove, ten jsem kdysi měla.. Palmolive mě hodně láká, tyhle vůně miluju, takže půjdu do něho... Od Toni&Guy mám šampon, moje vlasy by asi nenavlnilo nic...:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Palmolive zkus, je úžasnej. V zahraničí jsem viděla i další verzi=jahoda, vanilka, ale ještě jsem nekoukla zda je i u nás. Ten šampon je na lehké vlny, spíše lehké mořské zvlnění :) jinak bych byla jak pudlík a to nechci:) Určitě písni , zda jsi zkusila sprcháč, budu se Jani těšit.

      Vymazat
  4. Ten čokoládová sprcháč je dokonalost. Snad ten nejlepší čokoládový produkt jaký jsem kdy měla.

    September Favourites 2016

    My September 2016

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane