2016/10/04

Manufaktura Apple Time


Podzim je už vážně tu. Déšť střídá občasné sluneční paprsky. Jak já toto obobí miluji.  Každý večer zapaluji svíčky, piji čaj a choulím se do deky.

V nedávném kosmetickém postu jsem psala o tom, že jakmile se ochladí, měním "vůně" sprcháčů a nejraději mám tu čokodovou, protože mě dokáže "zahřát".

Nicméně mi přišla limitka od Manufaktury a já si říkala, čím mě tato značka může ještě překvapit. Je česká, má stylové prodejny a já ji znám už hodně dlouho. Limitky mohito, hruška, švestka i letní okurky se dotkly mého těla. Nyní je tu jablko. Čtyři produkty: sprchový gel, krém, balzám a sirup.



Ihned po otevření se na mě line nádherná vůně spojená s podzimem a vzpomínek na to, když jsem byla malá holka a chodila u babičky pomáhat sbírat jablíčka a nebo ve škole malovala typický obrázek ježečka s jablky na zádech. Nostalgie, hřejivost, večerní vyprávění a domov, toto vše ve mě evokuje limitka jablko.




Regenerační krém na ruce obsahuje jablečný a makadamiový olej. Má střední konzistenci a jeho vůně je intenzivnější. Když jej vmasírujete krouživými pohyby, hezky se vsákne a provoní ruce.
Cena je 149 Kč a věřte, že když jej vyndáte v MHD z kabelky a nanesete na ruce, všichni tuto příjemnou vůni doslova nasají a na jejich tvářích uvidíte pocit blaženosti.


Jemný zvláčňující sprchový gel obsahuje i panthenol. Hydratuje a pokožku a doslova Vás zahřeje a zahalí příjemnou, jak jinak než jablíčkovou vůní. Cena je 139 Kč, 215 ml a na lahvičce je roztomilá ozdůbka, která budí dojem luxusu i elegance, což rozhodně  tato řada je.


Balzám na rty obsahuje jablečný a arganový olej. Jde o klasické plastové balení. V tomto pro někoho pošmurném počasí dokonale regeneruje a hydratuje. Stojí 109 Kč a v kabelce by neměl chybět!


Posledním produktem je sirup.Voní jablíčky, karamelem a skořicí. Je jen na Vás, zda si z něj připravíte studenou domácí limonádu nebo horký nápoj. Můžete jej použít i jako sladkou tečku do čaje nebo k snídani jako dochucovadlo na lívanečky. 250 ml stojí 139 Kč.


Co říkáte na tuto limitku? Já jsem moc nadšená a nejraději bych se jela i do Manufaktury podívat, jak se tyto "krásky" vyrábí. 

Pokud ještě z této řady nic nemáte, rozhodně doporučuji vyzkoušet! Každý produkt Vám totiž zlepší náladu a nepropadnete podzimní depresi.


13 komentářů:

  1. Krásné elegantní balení, moc se mi líbí..Určitě hezky voní, asi na ně zajdu nakouknout..:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jakmile přivoníš, dostane tě to. Úžasná vůně.

      Vymazat
  2. Od Manufaktury mi dnes přijdou dva výrobky, které jsem vyhrála. :) Tak jsem moc zvědavá, jak budu s nimi spokojená! Jablečná řada vypadá opravdu parádně, a ten design... ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc gratuluji. Spokojená určitě budeš, já jsem za deset let, co jsem poprvé navštívila prodejnu, nenašla nic, co by mě zklamalo :) Užij si to.

      Vymazat
  3. Skvělý článek! Miluju cokoli z Manufaktury a tahle limitka mě přímo uchvátila. Moc ti děkuju za inspiraci, musím si tam něco koupit. Obzvlášť ten sirup! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za komentář. Určitě napiš, co sis vybrala.

      Vymazat
  4. To musí tak božsky vonět :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. ten ježko je tam perfektný super si to spravila , krásne produkty a tie ich vône musia byť skvelé :)

    http://teenmumy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  6. Jablečná limitka se Manufaktuře moc povedla! Ráda bych z ní něco vyzkoušela, ale nevím, co přesně. Nejradši bych doma měla všechny produkty :)


    HAUL | CCC, Zoot, Papírové nebe, Lush...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Rozhodování je těžké, jako první bych zkusila sprcháč, ten potřebuješ vždy a opravdu krásně voní.

      Vymazat
  7. Tohle se Manufaktruře vážně povedlo :-) A na podzim dokonalá vůně :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane