2016/11/15

Last Week Top 3 and Course


Za okny na mě pokukuje sluníčko a vypadá to, že den bude usměvavý.

Chtěla bych vám všem poděkovat za minulý týden! I díky vám, čtenářům, jsem se dostala do top 3 lifestyle blogů magazínu Lohas a jsem za to nesmírně vděčná.  Jste čtenáři roku!!!


V pátek jsem byla na předávání cen, potkala další blogerky, poznala značky, které jsem před tím neznala a hlavně viděla Andreu, která má celou akci na svědomí! Tímto patří díky i jí, protože pořádat takovou akci není jednoduché, dá to spousty práce a ne každý to ocení. Tato akce byla podařená!

Letošní ročník byl navíc spojen s  Green Beauty Marketem, jež se konal v naprosto dokonalém prostředí galerie Laufen. Designové koupelnové studio plné skutečné přírodní kosmetiky. Nádhera! 

A večer byl skvělý! 






Rychle domů, skoro sto kiláků a ráno do Prahy znovu.

V sobotu jsem si šla "vybrat" svůj narozeninový dárek. Kurz osobního stylu do Školy stylu. Tentokráte jsem nefotila, chtěla jsem si ten den užít na maximum a "blogersky" vypnout. Prostě můj holčičí den. 


U holek ve "škole" jsem byla již po několikáté, tyhle akce mě baví. Sice dávno vím, co mám nosit, jakou mám postava, ale i tak, každý dělá chyby. Zopákla jsem si pár základů, ale hlavně zažila den s partou žen, které baví móda. S holkama, které nepůjdou na nákup s igelitkou, ale vezmou  si aspoň plátěnku :) a vědí, že každá arva má několik odstínů.

Na kurzu se mi líbilo, že je opravdu praktický. Žádné školní lavice a kniha, ale pohodíčka,kafíčko a diskuse.   Autentické ukázky a babinec. Doslova "směs" generací a různých postav a každá řeší ten "svůj" problém, co si obléknout.

Pokud máte pocit, že v módě tápete, potřebujete poradit určitě koukněte na nějaký kurz. A vlastně i když tušíte. Rozšíří vám to obzory, obohatíte se o znalosti a hlavně fashion zážitky.  

Dozvíte se o základech šatníku, které by vám neměly chybět. Názorně uvidíte, že oblečení stejné velikosti může na dvou osobách vypadat jinak a spoustu dalších skvělých vychytávek. Další prima den, který mi dodal tolik nadšení a energie!

Dělejte si radost a užívejte si každý moment!

7 komentářů:

  1. jééé Purity Vision růžová voda je peckovní :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ty kurzy musí být super, taky o nějakém přemýšlím :)
    HAUTE BASICS

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsou super, byla jsem na Kafe se stylistkama", pak PR a marketing...prostě super, žádná nuda,ale smysluplné věci a ta atmosféra je boží!

      Vymazat
  3. Hezké fotečky! Ten kurz by se mi také líbil ,-)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super, že jsi tam byla,ty kurzy jsou prostě boží.

      Vymazat
  4. To je skvělá :-) velká gratulace :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane