2016/12/28

Australian Bodycare Peeling


Příjemné ráno. 

Snad jste si během Vánoc alespoň trošku odpočinuli, rozbalili dárečky, popovídali si s přáteli a ochutnali cukroví. 

Ten, kdo už je v práci (jako já) , vím, není to jednoduché. Hlavně, když pracujete v oboru, kde musíte komunikovat s lidmi a zjišťujete, že "všichni" mají stále dovolenou. Pracovní doba neutíká a o to víc se těším na pořádný šrumec, který nastane v lednu.

Každopádně dnes Vám díky "Blogerkám" představím značku, kterou možná neznáte. Pro mě to totiž byla také novinka


Australian Bodycare. Pod tímto názvem najdete vysoce kvalitní  výrobky péče o pokožku těla i vlasy. Kosmetika obsahuje  účinné a aktivní přírodní látky a využívá jako své "gró" olej Tea Tree ze stromů Melaleuca alternifolia. Kvalitu garantuje certifikátem z Australian Plantations.

Tea Tree oil je specifický nejen svým zklidňujícím účinkem, ale i výraznou vůní. Pro někoho  může být taková až "medicínská" a rozhodně nenadchne každého.


Osobně "tea tree" raději používám na jaře či v létě, zkrátka ne v období zimy, kdy spíše sáhnu po "hřejivější" vůni jakou jablíčko, skořice či čokoláda. Přesto jsem se pustila do testování a "peelingování".


Exfoliating body scrub, tělový peeling s olejem Tea Tree má gelovou konzistenci s bílými abrazivními částečkami, které mají na starosti odstranění odumřelých buněk

Gel je v praktické tubě, tudíž stačí vymáčknout potřebné množství na oblíbenou mycí houbičku nebo rovnou do dlaně a krouživými pohyby vmasírovat do pokožky. Peeling je vhodný pro VŠECHNY typy pokožky, což uvítají hlavně ti, kteří mají citlivou kůži.
Po použití stačí důkladně opláchnout a osušit.  Můžete se pak natřít svým oblíbeným tělovým mlékem či máslem. 

Tento produkt je také super na suché paty. Od té doby, co jsem viděla u své pedikérky, že dává peeling rovnou na pemzu, zkouším to také. Navíc s Tea Tree mám takový "lepší" pocit, že nožky jsou nějak "odborněji" ošetřeny a případná sebeměnší odřeninka je definfikována.  Možná je to i tou vůní, či pocitem svěžešti, který peeling zanechává.




Peeling je hydratační a zároveň má lehce chladivý efekt a proto se těším na léto, kdy bude dokonalým pomocníkem, když budu třeba u moře. Balení 150 ml stojí kolem 200 Kč, což mi přijde díky přírodním látkám a také značce, adekvátní.


Na závěr bych chtěla poděkovat za možnost vyzkoušení a i  příkladné zaslání produktového katalogu. Díky tomu jsem se podívala na všechny produkty a oslovil mě např. "zázračný" kelímek, který se hodí na vše. Jak na suchou kůžičku kolem nehtů, na popraskané rty i na nějakou tu odřeninku. Zkrátka taková malá "první pomoc". Více o kosmetice na firemních stránkách, kde také najdete e-shop a můžete Australian Bodycare vyzkoušet. 

Mimochodem co vy a výrobky, které obsahují TEA TREE? Máte je rádi nebo se jim vyhýbáte?


5 komentářů:

  1. O značce slyším poprvé, ale klidně bych tento peeling vyzkoušela. Věci, které obsahují tea tree používám často, kvůli akné.

    HAUL | Kosmetický wishlist 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Peggie, určitě vyzkoušej, jde o kvalitní kosmetiku. Přeji krásný vstup do roku 2017.

      Vymazat
  2. Anonymní1/06/2017

    Tea tree olejicek a tuto vuni nemam rada, citim z toho nejakej zapach. Nicmene produkt vypada hezky a sama mam hodne znamych co tuto vuni maj iv oblibe prave kvuli ucinkum.Kacka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane