2016/12/16

Burgundy Pompom and Xmas Sweatshirt


Poslední týden před Vánocemi a asi nemusím říkat, že je vše hektické a mám pocit, že celý svět šílí. V okolí slyším, jak nikdo nic nestíhá a obchody jsou plné lidí, nicméně. Já zůstávám v klidu! A to ještě nemám cukroví a ani jeden vánoční dárek! No stress! Vystojím frontu na kávu a vychutnávám si ji s úsměvem.

Dívám se nejen kolem sebe, ale samozřejmě brouzdám i na sociálních sítích, kde se to hemží fotkami stromečků a mrzí mě, že už si neužíváme Vánoce jako dřív. Stromeček se zdobil na Štědrý den, kdy pomáhala celá rodina a bylo to takové "tradičnější" a všichni si těchto svátků vážili více.

Nestresujte se, užívejte si vánoční atmosféru a nepodléhejte davovému šílenství. Já jsem se na focení outfitu zastavila v centru Prahy, v Jidřišské a nechala dav lidí procházet kolem mě.

Vytáhla jsem kožíšek z loňským slev, novou vánoční mikču, svou nejmilejší kabelku, kterou jsme navíc ozdobila bambulkou.











Coat: H&M// Trousers and blouse: Orsay// Sweatshirt: Clockhouse// Shoes: CCC// Bag: Carpisa// Ring : Pandora// Earings: Orsay// Watch: Cluse // Pompom: Primark


9 komentářů:

  1. Máš Jani recht, svátky se mají užívat, a né se stresovat, pěkně v klídku, však nehoří..:-)

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi pekný outfit, páči sa mi kabátik :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  4. Krásný outfit Janičko, ta mikča je boží:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kačenko, děkuji. Mikča je fajn, vánoční a ani ne kýčovitá i v práci prošla :)

      Vymazat
  5. Anonymní12/29/2016

    ta kabelka je krasna a ten chlupatej privesek, hezka barva

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane