2016/12/31

NEW IN- Cosmetics December 2016


Prosinec je na samém konci, stejně tak jako letošní rok.  Někteří z vás možná bilancují, jaký byl a jaký bude ten NOVÝ. Ještě máme ale pár hodin času.

Jakou kosmetiku jsem si v prosinci pořídila? Vzhledem k tomu, že mi nechodí žádné balíčky s kosmetikou, kupuju vždy, co potřebuji.

Není toho tolik, protože už jsem tento měsíc psala o "vánoční kosmetice", kterou jsem si pořídila a věnovala jsem ji samostatný článek.


Během zimního období si pořizuji "lepší" čistící a odličovací micelárku, kterou je bezpochyby Bioderma. Mám modrou řadu, Hydrabio. Je sice dražší, ale obsahuje patent Aquagenium, jež navrací pokožce schopnost vlastní hydratace. Naprosto skvěle odstraňuje i voděodolný make-up. V V akci byla za 275 Kč. A když už jsme u make-upu, chtěla jsem vyzkoušet výroční od Dermacolu.


Make-up Cover byl uveden k 50. výročí značky Dermacol. Balení vypadá skvěle, ale přiznám se, že já už si tento výrobek asi nekoupím. 
Na produktu sice chválím, že je extrémně krycí, nicméně hodně tuhý! Když jsem nepoužila bázi, nedal se skoro vůbec rozetřít a na obličeji vypadal jako nějaká maska, alespoň já se tak cítila.
S bází se naopak roztíral výborně, ale i tak jsem měla pocit, že tvář je jen jaksi "pokrytá" a make-up nesplyne, důkazem toho byla moje bunda, jejíž límec se mi od make-upu pěkne ušminil, což se mi ještě nikdy nestalo. Evidentně mi tento legendární make-up nesedí, nebo já nesedím jemu :) 30g stojí 249 Kč, já jsem jej měla za 199 Kč díky Dermacolí bankovce. S odstínem mi radila poradkyně přímo v Quadriu, mám 210, která mi barevně sedí. 
Tady je opět vidět, že každá pleť je jiná a každému sedně něco jiného. Mým kamarádkam nesedí Wake Makeup (Dermacol), který mě zase sedne dokonale!



O flakonku štestí, La vie est belle, jste určitě slyšeli. Já jsem tuto mini edp, tj. parfémovanou vodu, dostala na konferenci Marie Claire. Parfémek od Lancome je sladká a výrazná vůně, která vydrží celý den. Doslova vás příjemně omámí a opravdu evokuje pocit štěstí.



Na ruce momentálně používám krémík od Dove, Cashmere comfort. Je určen pro velmi suchou pokožku, což je v zimě ideál! Má typickou jemnou vůni, nemastí a je úžasně heboučký. 75 ml stojí kolem 120 Kč. Krém je v ploché tubě, kterou můžete mít v kabelce a použít jej kdykoliv zatoužíte po kašmírových rukách.



Posledním produktem je tuhé mýdlo na ruce, které mi dala kamarádka Galina. Netuším, zda jej koupila nebo možná sama vyráběla. Nicméně toto mýdlo je naprosto super! Nejen, že je ve tvaru stromečku, ale nádherně voní skořicí! Nejen já, ale i návštěvy jsou z něj paf. Moc děkuji za milý dáreček.



...teď už jsi jdu dát kafíčku a užívat si poslední hodiny tohoto roku. Vám všem chci opřát hlavně zdraví a ať ten rok 2017 stojí za to! Ať je opět něčím VYJÍMEČNÝ, ať je PODLE VÁS! Jste totiž ti nejlepší čtenáři!!!

PF 2017!









9 komentářů:

  1. to tuhé mydlo na ruky je naozaj vkusné !! :))

    Tammybeaty

    OdpovědětVymazat
  2. veľmi pekné fotografie :) ja som si obľúbila tiež tento krém na ruky od Dove, ale ten zlatý :) prajem ti krásneho Silvestra :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je skvěle jemný, že? Dove má skvělé krémy.

      Vymazat
  3. Přeji krásný nový rok 2017 a hodně zajímavých článků... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jani, děkuji moc a přeji i vše nej tobě, ať se ti daří!

      Vymazat
  4. Ten make-up Dermacol bych si chtěla pořídit, ale vím, že bych ho nepoužívala jako make-up, ale spíš jako korektor na zakrytí pupínků.
    Měj krásný rok 2017, Jane!

    Můj prosinec 2016

    16 věcí za rok 2016

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji Peggie.Pokud si Dermacol pořídíš, dej vědět,jak ti sedí. Mě mrzí, že mě nesedl. Tudíž se vrátím k tomu Wakeupu :) Krásný rok 2017, ať stojí za to!

      Vymazat
  5. I já dnes dodatgečně tobé OK zbývajících 11 měsíců r. 2017, dnes jsem u tebe na návštěvě poprvé a zase zírám, co nového se od tebe dozvím. Kosmetiku mám ráda, v mládí mém byl výběr Astrid,pak Nivea..pomalu se výběr i možnosti za poslední dobu rozšiřuje, mě prohlubují vrásky, dosti dlouho jsem byla věrna zn. Dermacol, o vánocích jsem dostala od dcery celou sadu pro komplet. péči o senior, pleť, cca příští měsíc na ní dojde....tak jsem moc sama zvědavá...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane