2017/01/24

Bussiness Bag And Casual Look


Vzpomínáte si na jeden z posledních článků o home office? Mimo jiné v něm zaznělo téma dress code
Dnes vám tedy ukážu outfit, v kterém mohu pracovat z domova, ale rozhodně se nehodí do korporátní firmy. Tam si totiž mohu nechat zdát i o kombinaci tenisek se sakem. ....ach jo. V tomto vítám home office a tiše závidím módním redaktorkám a lidem z marketingových oborů, že si mohou vzít třeba triko s myšákem Mickeym. Ležérní móda mě v poslední době víc a víc baví a tak si ji užívám právě mimo kancelář.


Tato pohodlná kombinace oblečení je určena i na chvíle, když vás už home office nebaví a víte, v jaké kavárně je wifi a nic vám nebrání v tom abyste si dali skvělou kávu a pracovali odtamtud. 
Občas změnu prostředí vítám. Nemám problém se soustředit v ruchu kavárny a užívat si práce zase trošku jinak. 
Samozřejmě v případě, že mám jeden hovor za druhým, zůstávám doma. Jednak i proto, abych nerušila něčí přátelské povídání v kavárně, ale i z toho důvodu, aby si lidé, kterým volám nemysleli, že jsem na nějaké party a abychom se dobře slyšeli.

Pokud pracuji mimo domov, táhnu docela dost věcí. Ženská! Pominu-li pár kosmetických nezbytností mám u sebe blok a tužku, protože já si raději vše zapisuji. Dále telefon a to nejhlavnější, což je noťas. 
Řekla bych, že alespoň u nás holek, klasickým, málo módním, brašnám na notebook odzvonilo. Osobně jsem tedy zvolila business bag z jarní kolekce od Carpisy (ano, zase nová taška!), do které se vejde i můj noťas! A hlavně, ta taška ho unese!  Ještě nedávno jsem totiž notebook tahala v nějaké plátěné tašce, protože pár mým kabelek "tíhu" nezvládlo nebo se tam velikostně noťas nevešel. Proto pořízení ideální "pracovní" kabelky bylo na mém must have wishlistu.
A teď už se jen doslova  doklouzat do kavárny a dát si presso!


Co jsem si oblékla "na prácičku" v kavárně? Rifle, které moc nenosím. Šedý maxisvetr, jež úžasně zahřeje, ale pokud je v kavárně tepleji, stačí vyhrnout rukávy. Abych doslova ve svetru nezapadla, zvolila jsem delší kožený přívěšek. A protože nechci sedět ve vysokých kozačkách zvolila jsem zateplené kotníčkové, které nemají úplně hladkou podrážku a cestu na ledu dobře zvládají. Kabelku, která pojme vše co potřebuji a protože úplně nemrzlo, nechala jsem doma šálu a dala přednost čepici.










Coat:  Zoot// Jeans: Orsay// Jumper,shoes: Dresslily// Beanie, Necklace, Earings, Gloves: Zaful // Bag: Carpisa// Glasses: GrandOptical

4 komentáře:

  1. Anonymní1/25/2017

    Moc ráda se k tobě vracím, máš krásnou tašku a moc ti to sluší. Mája

    OdpovědětVymazat
  2. Čepka ti moc sluší :-) A ta kabelka je perfektní :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane