2017/02/21

NEW IN- Spring Bag



"....nééé, ta není nová". Přesně takto zněla má odpověď, když mi mamka dala svou "oblíbenou" otázku, zda mám novou kabelku.  "...mám ji už skoro měsíc, jen jsem ji ještě nenosila". Vždyť už byla vidět v článku o kosmetice.

Psala jsem to mnohokrát. Kabelky jsou můj doplněk, něco, co ke mě patří a já se toho nevzdám. Dělají mi radost, ráda je měním a baví mě. Jsem to já, #holkakabelkova. Momentálně mám doma asi nejvíc těch od "želvičky" a té první je skoro deset let.


Tuto "novou" jsem si pořídila úplně náhodou. Šla jsem totiž na "Čerňák" do Carpisy blejsknout výhru pro vás do soutěže. No a jak to tak bývá, koukáte co přišlo v nové kolekci.....a najednou vám padne "něco" do oka.
Udělala jsem si tedy radost. Stála necelých devět stovek . Kabelka je úžší, propracovaná do detailů a formát A4 se do ní pohodě vejde. Mě se prostě líbí a těším se na jarní počásko, kdy si ji budu více užívat. Navíc takto vzorovanou vlastně ještě nemám. O důvod víc si ji pořídit.

Raději snad pomlčím, že mi líbí další....:)

                                                                   vaše kabelková Jane

PS: dělejte radost nejen ostatním, ale nezapomínejte ani na sebe







8 komentářů:

  1. Izabella ďakujem. Stárnu :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kabelka je veľmi pekná, taká decentna.
    Si mi pripomenula moju mamu, ktorá sa tiež pýta, ked ma uvidi v niečom, čo ešte nevidela na mne, že či to mám nové. A ja to mám pri tom už napr. rok, len ona ma fakt v tom ešte nevidela, tak je to pre nu nove.
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ;) Zuzi, koukam, že v tom nejsem sama. Měj se fajn

      Vymazat
  3. Anonymní2/24/2017

    Ta je krasna, Carpisu jsem neznala, ale rada se tam podivam. Kacka

    OdpovědětVymazat
  4. Kabelka je opravdu moc hezká!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane