2017/04/05

NEW IN- T-Shirt And Moments


Ahoj,

ano, vidíte dobře, mám nové triko. Vlastně skoro obyčejné, funkční, určené na cvičení. Je z Lidlu a dostala jsem ho už dopředu k Velikonocům od mamky.



Nesdílím ho s vámi však jen tak. Tričko vypadá skvěle, dobře se v něm běhá a mohu ho jen doporučit! 

Pro mě však je důležitější ten nápis "Live in the moment". Mám ráda motivační slogany, věty i citáty. Zkrátka mě baví a mnohdy dokáží "nakopnout".

Konkrétně tímto jsem si uvědomila myšlenku a i jisté poslání svého blogu, pro mou další generaci, ale i pro vás. Sídlím na adrese svých "momentů", ale co si budeme povídat, doba je hektická a někdy si významných chvil nestihneme vážit. O to více mě nápis zasáhl. Možná je to tím, že přesně před deseti lety, v tento dubnový čas, ke mě přišla mopsice Ája a teď tu není....Je to něco s čím osobně stále bojuji a nikdo neví, jak moc to bolí a kolik stále spotřebovávám  papírových kapesníčků. Proč jen těch chvil nebylo o milion víc?....Pamatuji si na její příchod, každou chvilku, momenty, kdy běhala v parku, kdy nám bylo skvěle.  ....a najednou se stal ten jeden moment, který mě zasáhl. Smrt! První v mém "dospěláckém" životě. Na čas jsem přestala žít a neradovala se z chvil, které mi život přinášel. Během té doby jsem však neskutečně vyzrála.
A když už jsem si myslela, že to dám, přišla druhá rána a  do nebe odešla další osoba. "Bejbyna" , babička, která mi z mé rodiny byla nejblíže. Snílek a člověk, který věřil v lásku, pokoru a naději. To silné pouto s dědou se nedalo přehlédnout. A jak se říká "ani smrt nás nerozdělí" , odešel i děda...O posledních momentech s ním ani nemluvím....to je hodně čerstvé. Díky němu jsem si uvědomila sílu tradic, rodiny a dokázala se radovat i z té sebemenší chvilky.

Nedopustila jsem však, že se znovu "složím" a upadnu do období, kdy čas bude jen plynout. Momenty, vteřiny.....tik ťak...

Žijeme ted´, v tomto dnu, hodině i momentu.

Užívejte si každou chvíli s vašimi nejbližšími, kamarády, ale i ty momenty, kdy třeba sportujete a dochází vám síly. Jděte dál, protože každý moment stojí za to a vždy vás posune dopředu.

Večer mě čeká opět běh a vím, že jednou nastane moment, kdy se třeba postavím na startovní čáru. No  zase jsme u toho třička, které bude už za pár hodin pěkně propocené, ale já poběžím dál a dál...

Mějte se krásně

                         Jane





2 komentáře:

  1. Anonymní4/05/2017

    Jani, naprosto te chapu. Napisy na triku me take moc motivuji a moje satni skrin praska. Jsi skvela. Tesim se na dalsi clanky.Ahoj Majka

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní4/05/2017

    Naozaj super clanok!!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane