2017/05/15

Indulona Workshop and Giveaway



Krásné pondělní ráno.

Dnes se s vámi podělím o workshop, který se konal minulý týden v Praze a pozvala mě na něj Indulona. Schválně, co se vám vybaví ve spojení s touto značkou? Mě osobně modrobílá tuba, kterou měli moji prarodiče v koupělně a byla to taková "mastička" na všechno. 

Indulona je sice stejná, ale přesto jde s dobou. Nezůstala jen u modré, ale rozšířila své portfolio a je stále SVÁ. Tradiční v tom, že nezměnila svou "recepturu" a nová např. ve změně designu obalů, velikostech i nových produktů jako tělová mléka, různých variant krémů na ruce, nohy i tělo.

Celou nabídku najdete na oficiálních stránkách www.indulona.cz a u mě si přečtete recenze na některý z krémů, který nyní používám a mám jej v kabelce.


O čem byl workshop? 

Především o rukou. Možná si říkáte, že ruce nepotřebují speciální péči, protože je pravidelně umýváme a i tělo mažeme tělovými krémy. Ale naopak, mnohdy "horlivé" mytí rukou nesprávnými produkty škodí! Paní dermatoložka, MUDr. Jindřiška Rajnišová, nám sdělila, že péče o ruce není rozhodně o drahých krémech. Stačí krém z drogerky. Můžete použít modrou, klasickou Indulonu nebo tu rakytníkovou pro regeneraci. Důležitá je však pravidelné promašťování pokožky. I "kancelářská myška" by měla mít na stole krém na ruce a párkrát za den rukám dopřát hydrataci či ochrannou péči. Klávesnici neumastí Indulona měsíčková (zabraňuje vysušování). K tomu aby vše fungovalo tak jak má, je potřeba i hydratace zevnitř. Vše totiž souvisí se vším! Pitný režim v podobě vody a bylinných čajů se pozitivně podepíše na celém organismu. Nezapomínejte pít alespoň na dva litry denně, v teplejších obdobích více.






Neměli bychom také zapomínat ani na občasnou masáž. Kolikrát jste měli za poslední dobu chvilku sami pro sebe a užili si příjemného uvolnění v podobě masáže? Já osobně si to moc často nedopřávám, ale díky terapeutce, Štěpánce Laštovičkové, jsem se naučila pár grifů a mohu si promasírovat ruce v klidu domova. I když od profíka je to mnohem lepší a hlavně "vypnete"! Ovšem lepší něco než nic. Ruce bychom měli masírovat a protahovat pravidelně. Něříkejte si, od zítra začnu, ale opravdu si to dejte jako rutinu, třeba k večerním zprávám.  Domácí masáž vám zabere 10-20 minut.






Najdete si těch pár minutek a budete o sebe pečovat? Já slibuji, že se rukám věnovat budu.

Zárověň tu mám pro vás soutěž či "pracovní nabídku". Toužili jste se stát kosmetickou redaktorkou, dostávat produkty, testovat, pít kafe, mít na stole hromadu věcí a občas nestíhat redakční uzávěrku? Pokud ano, dnes zahajuji výběrové řízení! Hledám nejen holky, ale přihlásit se mohou i kluci. Otestujete Indulonu olivovou. Každý z vás dostane jeden z produktů (krém na ruce, tělový krém nebo tělové mléko), termín uzávěrky a volnou ruku na testování. Své nové šéfové, Jane, pak pošleš recenzi a min. tři fotky, které budou moci být zveřejněny (ať už jak testuješ, nebo kompozici s produktem). Ty jsi redaktor! Tato práce není omezena věkem, ale musíš žít na území ČR/SK, mít facebook, vlastní názor,  foťák či mobil s foťákem (posíláš mi fotky). Tvá recenze pak vyjde u mě v souhrnném článku. Jak se příhlásit? Jdi na facebook, dej like mé stránce i Induloně. Pod fotku s výzvou na mém facebooku, napiš proč se toužíš stát kosmetickou redaktorkou, proč tě mám vybrat. Přihlášky přijímám do 26.5., tak na nic nečekej! Nejpozději do 28.5. vyhlásím 3 redaktory.

Jste připraveni?

Klik na http://bit.ly/2qnjzXI a tam přidej komentář!!



14 komentářů:

  1. rád zkusím nějaký výrobek

    OdpovědětVymazat
  2. TESTOVÁNÍ KOSMETIKY BY MNE MOC POTĚŠILO.KOSMETIKA JE MOJE ZRNKO KÁVY ,PŘEJI PĚKNÝ DEN.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní5/16/2017

    ráda bych testovala nějaký výrobek - ladouch1@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen si přečti pravidla, co pro to máš udělat :)

      Vymazat
  4. Značka Indulona je dobrá kvalita, rád bych testoval jejich kvalitu výrobku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není tedy nic jednoduššího než se dle pravidel přihlásit :)

      Vymazat
  5. Anonymní5/17/2017

    Indulano,je moc dobrá ráda ji otestuji!!!!!!!!!!!
    stepankapac@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Stepanko, budu rada, kdyz se zapojis. Precti si pravidla :)

      Vymazat
  6. Anonymní5/22/2017

    Rada se zapojim ,jen mi nejde otevrit odkaz :)Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, u mě to jde, zkus jinak přímo dlouhý link https://www.facebook.com/JanesMoments/photos/pb.1483914228508799.-2207520000.1494932963./1933657096867841/?type=3&theater

      Vymazat
  7. Anonymní5/22/2017

    Indulonu znám dlouho v podobě krému, ráda otestuji jiné druhy

    OdpovědětVymazat
  8. Odpovědi
    1. Na takových akcích se vždy něco dozvím :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane