2017/06/06

Fructis #Superovoce Party


...letní pohodička a party u Vltavy a Jane měla dovolenou. No jasně, občas jsou akce, na které si prostě beru volno a nedivím se, že pak nemám tu "klasickou dovču". Je to někdy složité sladit blog a práci a ještě cestovat dvě hodiny do Prahy. Nicméně jsem potřebovala vzpruhu a užít si super barevné odpoledne s drinkem v ruce a zkrátka a jednoduše být off. Posledchnout si talentovanou a přátelskou Lenny a poznat všechno to super ovoce v produktech Fructis.

Určitě znáte značku Garnier. Do její rodinky patří Fructis. A jak už název napovídá má něco společného s ovocem. Obsahuje jeho aktivní ingredience,zná totiž sílu přírodních ingrediencí!


Fructis nyní můžete najít v obchodech doslova v barevných kombinacích, které jsou k nakousnutí a obsahují #SUPEROVOCE. Jde o nové složení bez parabenů s posilujícími ovocnými složkami. Po použití budeš mít super vlasy!

Mezi super ovoce patří avokádo (ano, fakt je to ovoce), granátové jablíčko, acaí, amla a jablko!


  • Avokádo je např. bohaté na proteiny. Obsahuje vitamín A, B1, B6, C a E. Je v něm i dostatek minerálů. Obsahuje 30% tuků, které jsou z větší části zastoupeny ve formě zdravých prospěšných nenasycených maastných kyselin. 
  • Granátové jablko působí blahodárně! Je to efektivní antioxidant a povzbuzuje imunitní systém.
  • Acaí má prokazatelné účinky na celý organismus. Obsahuje řadu vitamínů i minerálů. Dokonce pomáhá udržovat hladinu cholesterolu v krvi.
  • Amla je nejbohatší na vitamín C v přírodní formě. Stal se nepostradatelnou součastí ajurvédské medicíny.¨
  • Jablko je běžně dostupné ovoce a přesto je SUPER. Najdete v něm minerály, vitmíny A, B, C, E a fruktózu tj. jednoduchý cukr. Po jablkách se netloustne! Mají nízký obsah cukr a málo kcal.


Z Fructis super ovocných šamponů si  vybere každý. Ať už potřebuješ objem, oživit zářivost barvy nebo zregenerovat poškozené vlasy....super ovoce ti pomůže!

Jaký šampon jsem si vybrala já se dozvíš na konci měsíce v pravidelné kosmetické rubrice.

Teď už pojďte na super párty!

Moc děkuji za pozvání. Bylo to jak jinak než SUPER.

















6 komentářů:

  1. Anonymní6/06/2017

    Nádhera, a ten plameňáček.Muselo to být super.

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní6/08/2017

    Ahoj Jani, moc se mi libi fotecky.
    Jinak Fructis jsem melapred lety a je an case zkusit novinky protoze vypadaji mocheyky. Musela to byt povedena party a koukam bylo nadherne pocasi. Mas to opravdu moc hezke. Katka

    OdpovědětVymazat
  3. už som videla pár fotiek u iných blogeriek, a teda vyzerá to tam skvelo! :) vyšlo vám nádherné počasie a bola to určite skvelá akcia :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko děkuji. Počasí bylo doslova luxusní a pohoda u vody prostě super.

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Moc děkuji. Ono vyšlo i skvělé počasíčko.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane