2017/07/27

Pro Formula For My Damaged Hair


Konec dovolené a návrat do reality, ne jen té pracovní, někdy není jednoduchý.

"Letím do sprchy!" To byla první věc, kterou jsem si plánovala až přiletím v noci z dovči a otevřu dveře domova. Jednak i proto, že jem byla "upocená" po celém dni ve více než 30 stupňovém vedru a i proto, že když se přesouváte z "písčité" oblasti, máte pocit, že i když jste se umyli před odletem, stejně nějakou záhadou přiletěl písek s vámi.
Od prvního okamžiku doma jsem nasadila vlasovou kůru a začala své vlasy konečně hýčkat. Přeci jen moře a sluníčko jim dá zabrat! A já nejsem typ holky která tahá kosmetický kufřík plný přípravků k moři. Raději razím svůj mood #holkakabelkova

Po několi dnech u moře mám na hlavě slámu! Je fakt, že jsem se v poslední době vlasům moc nevěnovala, chtěla jsem je nechat chvíli odpočinout od barvení a dalších chemikálií a "update" proces u kadeřnice jsem plánovala až po prázdninách. Nyní  kurýruji vysušené a vyšisované vlasy! A už se doslova těším až usednu do kadeřnického křesla a přenechám vše, včetně "šmikání" kadeřnici, ale na to si ještě musím počkat.

Na jaře se v Tescu objevila nová řada kosmetiky Pro Formula. Chodila jsem kolem ní bez povšimnutí a teď jsme se potkaly v plné polní! 


Šampón na vlasy je pro mě základní a absolutně nezbytnou péčí. Střídám různé značky a případně se k některým vracím. Jelikož jsem hodně často ve fitku, vlasy si umývám několikrát týdně. Můžete mi sice doporučovat suché šampóny, ale já, jak si zkrátka na vlasy nedám "kýbl" vody, mám pocit, že nejsou dokonale umyté. 
Aktuálně mám na vaně šampón Pro Formula pro poškozené vlasy. Zní to sice hrozně, ale je to tak. Díky tomuto šampónu vlasy pěkně zregeneruji a kadeřnice se za dva týdny snad nezhrozí. Produkt obsahuje Bio-ceramidyl Hair Complex, který uzavírá kutikulu a chrání ji tak před vysušením.
Šampón docela pění, což mám ráda. Přeci jen na své relativně dlouhé a husté hřívě potřebují vnímat, že tam něco je a "pracuje to" jak má. Stačí nanést malé množství! 


Maska na vlasy, to už je pro mě horší stupínek péče! Nerada totiž po smytí šampónu čekám dalších pár minut ve sprše....takže ano, na tento krok, vážně někdy zapomínám a říkám si, že přístě už to vážně dám. Nicméně tato krásně voní. Cítím v ní nádech piňa colady...Nicméně obsahuje látky, které podporují tvorbu lipidů a vlasy jsou hladší na dotek. ...oproti jiným maskám se ani tato neliší v aplikaci . Po umytí vlasů je třeba ji nechat 3-5 působit a pak opláchnout. Pro mě prostě nudná čekačka, ale slibuji,  že se polepším!



Doslova "lahůdkou" je pro mě posilující sprej, Arginine Power Resist. Ono i použití je absolutně nejjednodušší, protože vlasy pak nemusíte oplachovat! Takže žádné zdržování a čekání. Sprej jednoduše nastříkáte ke kořínkům suchých či mokrých vlasů a jemně vmasírujete. Ideální je jej používat 2x denně. Je zajímavé, že tohle oproti masce či kondicionéru, zvládám plnit bez problémů!
Navíc pokud máte problémy s lupy, bojuje i proti nim. Jinak hlavně hydratuje  a vyživuje. Je zkrátka takovým finishem za celým vlasovým procesem.  Má jemnou svěží vůni.


Už jste si v Tescu všimli Pro Formuly? Mají řadu dalších produktů jako jsou krémy, deodoranty, ústní péče, ale i vitamíny.  Navíc vše za trvale nízké ceny. Pro info: šampón stojí kolem 40 Kč, sprej 70 Kč a maska kolem stovky.


1 komentář:

  1. Anonymní7/29/2017

    AHojte, mela jsem masku a souhlasim je super

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane