2017/08/22

Business Shirt and Invisible Undershirt


....o tom, že jsem holka z businessu, tj. myška z kanclu, co se oblečení týká, o tom žádná! Nicméně dokážu být rebelka a vzít si k sukni tenisky, ovšem na schůzky se přezuji. Přeji jen jsou místa a momenty, kdy musíte vypadat "uhlazeně". Možná to je tím, že jsem vystudovala diplomacii a dodržuji určité zásady.
V mém šatníku nenajdete moc věcí, které jsou do přírody i když plánuji menší nákup alespoň pohorek a nějaké té větrovky. Mám hodně plánů udělat si výlet po mém okolí a to v business looku moc nejde. Já bych to tedy zvládla, ale zase nepotřebuji být úplně středem pozornosti za každou cenu, že?

Co mi však ve skříni nechybí jsou košile. Ty kvalitnější mám od značky Willsoor. Nosím je moc ráda. Ovšem v létě bez sáčka je to risk! Přeci jen, když pálí slunce, pot vám neteče jen po čele a já se bála společenského faux pas s podobě velkého fleku na zádech. Nicméně nedávno jsem díky kamarádce objevila víc než super vychytávku! Jde o neviditelné tričko! Překvapením pro mě i bylo, že se vyrábí v ČR. Toto třičko nebo tílko (dělají se dvě varianty) zakryje nejen spodní prádlo, když zrovna nemáte tělové, ale hlavně je ze super savého materiálu, tudíž jsem opět začala nosit košile a halenky i v těch největších vedrech. Tuto vychytávku ocení i pánové! Triko nevykukuje z krátkých rukávů košil a doslova sedne na tělo. Rozhodně se nemusíte bát, že budete v košili "nacpáni" a bude vám vedro. Materiál je lehký a příjemný, vlastně neviditelný!

Už jste o tomto českém produktu slyšeli? Odkaz na web je zde! Tílko můžete nosit pod šaty i trička a pokud váš partner nosí košile, rozhodně mu tuto vychytávku pořiďte!

Jo a jestli jste si všimli, konečně jsem byla u kadeřnice. Oživily jsme barvu a trošku to šmikly.

Přeji krásný a zážitky viditelný týden.
                                                               xoxo Jane








Trousers: H&M// Shirt: Willsoor//Invisible undershirt: Chupr// Bag: Storm// Shoes: Baťa//Bracelets: Sinsay// Watch: Cluse// Scarf and Earings: Orsay

Takto vypadá neviditelné tílko:





#piarko

10 komentářů:

Děkuji za tvůj komentář. Jane