2017/08/27

Mary Kay VIP Breakfast IV.


Přeji nádhernou neděli a zvu vás do krásného zahradního altánku na snídani. Snídani plnou nejen jídla, ale i kosmetiky a především hodinky krásy se společností Mary Kay.


Pro mě to bylo již čtvrté ranní setkání u šálku kávy, které se tentokráte konalo ve Styl&Interier v Praze u příležitosti 20. výročí Mary Kay v ČR. S ostatními blogerkami jsme nakoukly pod pokličku práce poradkyně MK, Hanky. Poslechly si její příběh o tom, jak se k MK dostala. O jejich začátcích i o tom co má na této práci ráda. Bylo to moc milé a velmi otevřené, jak ráda říkám, "holčicí setkání".

Pohodlně se posaďte a řekněte mi, jak se o svou pleť staráte a jaký typ pleti si myslíte, že máte. Vezmeme to pěkně od základů. Trápí vás nedokonalosti, mastnota nebo naopak suchá pokožka? 
Všechno projdeme s kosmetickou poradkyní, která nám doporučí i představí výrobky, které vyzkoušíme. Takto vypadá "Hodinka krásy s Mary Kay". Nikdo vás nenutí ke koupi, protože je to na vás, jak se o své já budete starat. Sama mohu říci, že tato hodinka je skvělým až přátelským povídáním. Hlavně si samy vyzkoušíte krém, stíny, makeup....., vše co chcete. 

Tato služba je zdarma! Není rozhodně jen v Praze. MK má několik desítek tisíc poradkyň po celé ČR. Stačí se podívat na web a najít si tu, která je vašemu bydlišti nejblíže. Tento zážitek vám může zprostředkovat kamarádka, která na hodince byla a bude chtít ať to také zažijete. "Dámskou kosmetickou jízdu" si můžete užít i společně. Vypnete, poklábosíte a dozvíte se řadu kosmetických rad. Prostě jen tak! Protože holky z MK chtějí aby ženy byly šťastné, zářily, našly své já a dokáží vám změnit život.

„Děláme něco víc než je pouhý prodej kosmetiky; měníme životy žen.“ Mary Kay Ash, zakladatelka MK

Pokud si nevíte rady, můžete mi napsat a já vám moc ráda "Hodinku krásy" zařídím.  Třeba u Haničky Braunové, která se starala o nás. A tímto jí i týmu MK moc děkuji za nádherné, "růžové" , ráno.





















3 komentáře:

  1. Anonymní8/27/2017

    Ty fotky jsou top, n8dherne misto.

    OdpovědětVymazat
  2. super, že sa o vás postarali rovnako skvelo ako o nás v Bratislave :) tieto Mary Kay raňajky sú vždy najlepším eventom, a ja sa na nich cítim veľmi dobre :) verím, že vy ste si to tiež rovnako dobre užili :) aj keď ako tak pozerám, tak z fotiek je vidno že áno :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru ano i u nás to bylo nádherné ráno. Tato setkání jsou vždy moc přátelská. Vyšlo i super počasí.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane