2017/08/31

NEW IN- Cosmetics August 2017


Ahoj,

poslední prázdninový den je tu a věřím, že jste si všichni užili volno, dovolenou a načerpali energii na podzim.


Co se týká kosmetiky, v létě toho moc nepotřebuji. Na dovolenou jsem odjížděla s minimem produktů, protože u moře by byl make-up zbytečný. Po návratu jsem dopřála péči vlasům a celý srpen jsem asi úplně nejvíc v kosmetice upřednostňovala rtěňky, které mě začaly bavit a pokaždé mému looku i dni, dodávaly určitou "šťávu".




Rtěnkou, kterou jsem si doslova zamilovala a to jí mám dva týdny, je pololesklá gelová "Haute pink" od Mary Kay. Na rtech vypadá neodolatelně božsky! Ta barva je prostě skvostná a mě dokonale padne. Samotný obal vypadá luxusně a cena je 390 Kč, což za kvalitní rtěnku není zas tak moc. Nádherně se nosí, je intenzivní a ani trošku nevysušuje rty. Rozhodně si na podzim pořídím ze stejné řady jěště nějakou barvičku, na výběr jich je 12.


Další rtěnkou, kterou, dá se říct, nezkazíte žádný look je odstín "210, That´s Mauvie" od Maybelline. Univerzální nude odstín, který je nenápadný a vlastně nikoho nepohorší. Mě osobně na rtech svou konzistencí připomíná balzám. Navíc obsahuje přírodní kolagen, který předchází popraskání rtů. Je v jednoduchém červeném plastovém krytu. Tato hydratační rtěnka je na trhu krátce a můžete si vybrat s deseti odstínů. K dostání je klasicky v drogerkách , za cenu kolem 74 Kč.


Na rty jsem zkusila i hodně odvážnou růžovou barvičku, která hodně vynikla ke světlým modrým šatům. Ovšem šlo o balzám, takže výdrž nic moc, zato "záře" velká. Růžová barbínovská barva! Maybelline tedy přišla s novinkou balzámu á la chubby stick. Jelikož jde o balzám, musíte si rty "přemalovávat" časteji. Na rtech je velmi příjemný a hydratační. Ovšem pokud máte popraskané a vysušené rty, bacha, balzámek to nezakryje.  Barviček je 6 a jsou hodně letní, zkrátka cool na fesťáky a urcitě je hlavně ocení mladší generace. Cenově se pohybují okolo 120 Kč. 


K létu patří i lehké svěží vůně. Mé srdce si získala další novinka a to parfémovaný sprej od Mary Kay. Citrusově květinová vůně obsahuje růžový grapefruit a květy lesních plodů. Navíc pokud ji použijete v kombinaci se sprchovým gelem ze stejné sady, bude "Sail to the moon" mnohem intenzivnější. Cena je 690 Kč za 147 ml, ovšem připomínám je to parfémovaný sprej, ne aqua!



Když jsme u vůní, tuším,  že v časopise Joy byla přibalena vůně B.U., "Absolute Me". Chtěla jsem ji vyzkoušet jaká je. Je to sladší typ vůně, obsahující mandarinky, hrušku, jablko, frézii i santalové dřevo. Na mě je trošku těžší a sladší. Pokud však máte rádi takový typ deodorantů, vyzkoušejte. Plné balení stojí kolem 70 Kč.


Příjemnou a magickou vůni však pro mě měl sprchový gel od Yves Rocher. Byl přibalen opět k časopisu, tentokráte Ženě a život. Líbilo se mi, že šlo o koncentrovaný sprcháč, tj. 4x koncentrovanější sprchový gel. To znamená, že malá lahvička se 100 ml má vydržet na 40 osprchování. Poctivě jsem to počítala a mě teda vydržela na 32, protože ze začátku jsem si dávala větší dávku. Kombinace manga a koriandru byla příjemná a vždy mě po cvičení ve fitku doslova nabila všemi smysly. A holky se v šatně vždy ptaly co to je za sprcháč, že tak krásně voní. 100 ml stojí v obchodě 119 Kč.


...zklamáním měsíce pro mě byla značka Balea, kterou mám jinak moc ráda. Odličovací ubrousky, růžový grapefruit, voněly úžasně, ale to je celé. Jsou určené pro všechny typy pleti a údajně jsou i oftalmologicky testovány. Při odličování očí mě oči pálily a když jsem četla jiné recenze, nebyla jsem jediná. Make-up trošku stáhly, ale rozhodně jsem musela použít klasický odličovák, abych měla obličej čistý. 25 kusů stojí 40 Kč. Dokážu si je představit mít v kabelce místo antibakteriálního gelu, ale ne na čištění pleti.



Co bylo o prázdninách nového u vás?

9 komentářů:

  1. Ta rtěnka Maybelline vypadá nádherně!
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odstín je super a za tu cenu docela dobře dřží!

      Vymazat
  2. Taky jsem na blog psala článek o kosmetických nákupech, v srpnu jsem to trochu přehnala, tak je článek nacpaný k prasknutí. U tebe se mi moc líbí ten balzámek od Maybelline, mám Baby lips ráda.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ráda se podívám. Naštěstí v poslední době se držím pravidla,že mám jen to co potřebuju:)

      Vymazat
    2. Anonymní9/01/2017

      To chci naučit.

      Vymazat
  3. Velmi se mi odstínově líbí rtěnka od Maybelline :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělý výběr, tyhle značky mám ráda :) od Mary Kay mi teď přišla paletka stínů, tak jsem zvědavá :)

    Lady Lenna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ted´ je moc hezká paletka na podzim už se těším až ji také vyzkouším.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane