2017/10/31

NEW IN- Cosmetics October 2017


Máme za sebou další měsíc! Zdálo se mi to nebo opravdu říjen utekl tak rychle? 
Byl to měsíc, který nábídl doslova divadelní představení co se počasí týká. Sluníčko, déšť i silný vítr. I mé zásoby kosmetiky se s počasím mění. Létu a sluníčku dávám vale!


Začnu parfémovanou vodou, kterou mám od MK. A rovnou vám řeknu, že tato vůně byla láskou na první přivonění! To jsem si myslela, že vůni Wish, od  téže značky, už nic nepřekoná. Live Fearlessly je parfémovaná  voda, tj. vydrží déle než toaletka a je za super  cenu! 50 ml za 1190 Kč, za což mnohdy nekoupíte ani nějakou tu "brandovou" toaletku. Ve vrchních tónech se snoubí italský bergamot a zázvor, ve středu růže, konvalinka a orchidej a spodní tóny tvoří pražené tonkové boby, cedrové dřevo, australské santalové dřevo a vanilkové aroma. Prozradím vám, že tato vůně byla vyvinuta do nejmenších detailů. Když jsem si k ní poprvé přivoněla, zavřela jsem oči  a pomyslela jsem si, že tato vůně je pro někoho, kdo chce něčeho dosáhnout, bojovat a nebojíse jít za svým snem. Je výrazná a přesto kouzelně příjemná. Lahvička symbolizuje  všestrannost žen, asymetričnost a krásu života. Máte odvahu a věříte si? Pak je tato vůně pro vás a je to i skvělý dárek.



V zimě mažu o sto šest! Když už cvičím, tak zaútočím na všechny neduhy celulitidy i jinak než sportem a zdravou stravou. Prevence je prostě základ. TimeWise Body Smooth-Action gelový krém proti celulitidě díky němuž budete mít vypnutejší a hladší pokožku a to už za tři týdny. Mažu přesně 11 dní a fakt poctivě 2x denně! Tudíž očekávám, že tento účinný gelový krém, který obsahuje kyselinu glykolovou, kofein, arganový olej plus rostlinné a mořské extrakty a vytváří efektivní složení, které viditelně zminimalizuje neústupnou celulitidu. Je příjemný, krásně se roztírá a bojuje! Ovšem musíte tomu holky pomoci i sportem. Cena 990 Kč. Má pumpičkové dávkování a je fajn jej mít v koupelně, pěkně na očích, ať nezapomínáte aplikovat.



Když už mažu stehna, tak budu mazat celé tělo! Vzhledem k tomu, že docela hodně cvičím a kůže se díky tomu zpevňuje a mění tvar, jedu v mazání naplno. Na břicho a ruce používám většinou olejíčky a na zbytek těla másla či mléka.  Olejíček z řady Wellnee&Beauty mám prvně. Prodává se v Rossmannu. Má květinovou vůni (spojení třešňových květů a výtažku růže). Není úplně extra tekutý jako např. Bi-oil, ale velmi dobře se vsákne. Pokožka je pak nádherně hladká. Pokud jste milovnice olejů, doporučuji! Většinou stojí kolem stovky, zaleží na akční nabídce. Pumpičkové balen,které se dá "uzamknout" , takže jej můžete brát i na cesty.



Tělový peeling Aroma Ritual od Dermacolu pro  mě opravdu znamená "sbohem slunné počasí". Má v sobě nádech vodního melounu, rebarbory, jahody, irské kávy, belgické čokolády a kyselost mu dodávají hrozny s limetkou. Kombinace sladkých, hřejivých i nakyslých tónů je provokativní a zbavuje vás stresu. Přesně jak má tento peeling za úkol. Odplavíte špatnou náladu, ale i odumřelé buňky na těle. A ta fialková barvička! Cena je 149 Kč za 200 gramů. Peeling používejte ideálně jednou týdně.



Pokud aplikujete make-up štetcem, víte, že není lehké najít dobrý a kvalitní. Nemám doma ani jeden drahý štětec a přesto jsem objevila jeden fajn, s kterým se hezky pracuje a navíc pokud cestujete je k němu praktické jednoduché pouzdro. Štětec For Your Beuty Professional je z umělých, dvoubarevných ,  vysoce kvalitních chloupků a make-up se  sním dobře zapracovává. Nejste-li  profi  vizážista, určitě vám postačující. V akci jej koupíte kolem stovky. Dostupný je v drogerii  Rossmann.


Toť můj říjen a já už se těším na listopad, protože to je pro mě nejkrásnější měsíc v roce. Uhádnete proč?




3 komentáře:

  1. tak tá vôňa od MK je zázrak, strašne krásne vonia <3

    OdpovědětVymazat
  2. Live Fearlessly je nádherná vôňa! :) odkedy ju mám, tak ju používam každý deň :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je super, že je také tvá oblíbená.

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane