2017/10/13

NEW IN- Furrly shoes


Poslední pracovní den tohoto týdne! Pátek! K tomu všemu třináctého! Tudíž je jasné, že vás nebudu trápit dlouhým čtením, ale "zachumláme se". Neboť kožíšky, kožešinky, zkrátka chlupáčové, jsou opět hitem letošního  podzimu  a zimy.

Všimli jste si třeba triček s huňatými rukávy, límců u kabátků a nebo kožíškových tašek? Na límce jsme zvyklí, ale kožešina na tričku nebo snad na botách?


Chlupatině na triku dokáži odolat. Mám obavu, že po vyprání "srst" slehne a už nebude vypadat tak dobře. Navíc nezapadne do mého pracovního dress codu.

Když kouknu na nabídku kabelek, já, #holkakabelkova jsem ještě srdcovou tašku, chlupatku, neobjevila. Ovšem pořídila jsem si roztomilouše na nožky. Černé chlupáče. Pohodlné nazouvací botky! Hodí se k jednoduchému outfitu a přestože jsem si nejdříve říkala, že to bude vypadat divně, ty boty jsem si zamilovala a doslova mě baví!

Co na tento trend říkáte? Pořídili jste si něco?

Užijte si příjemný víkend.









11 komentářů:

  1. Anonymní10/13/2017

    jsou nahodou supr

    OdpovědětVymazat
  2. Jsou krásné. Nevím úplně jestli bych s nimi šla po veřejnosti jako to kolikrát vídám, ale jsou super :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pavli , právě, že tyhle černé se mi docela hodí i do business outfitu, brzo něco vyfotím a postnu. Nejsou právě tak výrazné a navíc jsou úžasně pohodlné.

      Vymazat
  3. Anonymní10/16/2017

    Já si rozhodně nějaké chlupaté pořídím. Kdy se konečně Češky přestanou bát a trochu se odvážou. Vládne tu v oblékání nuda. Móda je hra.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Anonymko-Anonyme, děkuji za názor. Přesně, občas se bojíme vystoupit z davu!

      Vymazat
    2. Anonymní10/17/2017

      Nechci se schováváat za Anonyma. Nějak nevím, jak vyplnit jméno, Jani. Zdena

      Vymazat
    3. Zdeni, díky. Jméno, respektive profil je vidět,když máš registraci na G+.

      Vymazat
    4. Anonymní10/17/2017

      A to nemám.

      Vymazat
  4. zrovna jsem si kupovala chlupatý nandavací pásek na kecky na zimu, tak už se taky zachumlávám :D Je to paráda, že se dají takhle volně koupit s různými dokoracemi a pak jen měnit dle potřeby :) Jsou skvělý chlupáče prostě!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane