2017/12/06

Bydlím s mimozemšťanem



Kdo by si to byl pomyslel, že v mém mini bytě, v kterém se sotva hnu, bude ještě mimozemšťan.
Tak nějak přišel poštou, neohlášeně...a jestě ke všemu modrej! Chlapík, který se tvářil nenápadně a já přemýšlala, co s ním. 
"Přestěhuji ho do koupelny, tam by mu mohlo být fajn." No vážně, říkám mu, podívej se, jinde místo není. Mlčel a zatím vyčkával, až budu mít čas a přemístím ho, protože on nechodí!

Dva dny mě pozoroval v pokoji a nechtěl ani jíst. Údajně mu stačí modrobílá "tableta", kterou si přivezl. Fajn, nemusím vyvářet!
Doslova jsem o něm nevěděla až do momentu, kdy přišla jeho hodina H! Tedy chvíle, kdy jsem měla konečně čas a uvolňula mu "flek" v koupelně. "Tak fešáku pojd´. A jéjé ty jsi nám nějak přiral." Představte si, že za ty dva dny  si naplnil bříško 1, 5 cm vody, které nahltal z mého bytu!!!


Abych to vysvětlila, ten mimozemšťan je Ceresit Aero 360. Je to pohlčovač vlhkosti a myslela jsem si, že u mě doma je jasnej do koupelny, kde není větrák. Ale omyl! On toho i docela dost "zblajznul" v obývací části. Pohlcuje totiž nadměrnou vlhkost, o které ani třeba nemáte tušení. A přesto tam je! Tableta, kterou v sobě má, přeměňuje pohlcenou vlhkost na solný roztok. Toto "jídlo" mu vydrží až 3 měsíce. Ceresit Aero 360 neutralizuje i pachy. A to prostřednictvím 360° cirkulace vzduchu.

Výhody? Nemusíte se o něj starat! Jen ho postavíte, kam chcete a on , ač se tváří, že nic nedělá, maká!
Je cenově dostupný! Stojí kolem 300 Kč. Koupíte jej online a přes například přes portál PlnáPeneženka máte ještě procenta zpět. Nezabírá tolik místa a lehce se sžije s okolím.

Kolik by toho tento mimozemšťan snědl u vás?







2 komentáře:

  1. My jsme něco podobného používali když jsme měli vlhkou stěnu v bytě.

    Pojď si k nám zasoutěžit o kupón na nákup v bellarose v hodnotě 3000,- Kč

    SOUTĚŽ

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Markét děkuji za komentář. U tohoto "mimozemšťana" zjistíš, že i když není stěna vlhká a je vše v pohodě, tak on něco vždy najde :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane