2018/01/24

Když kočky testují novinky


Dnes blog doslova zavalila jedna kočičí rodina. Dostala jsem totiž nabídku, zda bych nenapsala článek o krmivech pro čtyrnohé mazlíčky. Protože nerada píši o něčem co neznám a přesto vás chci informovat, že jsou na trhu nové produkty, zapojila jsem do testování ty, kterým je výrobek určen! Kočky! 
Po dědovi máme totiž 4! Žijí na vesnici, spí ve voňavém seně a scházejí se u misky s jídlem. Ale nemyslete si, že když jim dáte do misky cokoli, snědí to. Jsou pěkně rozmlsané! Děda s babičkou jim dávala kostičky od oběda, ale kupovali i granule, konzervy a hlavně salámek jenom pro ně! 


Velitelkou kočičí směčky je (asi nečistrokrevná) angoračka Kačka! Vypadá, že jí je pěkný kus, ale když jí pohladíte, zjistíte, že má abnormálně hustý kožíšek a vůbec to není tlustá kulička, jak by se na první pohled mohlo zdát. Vůdkyní se stala  právem. Dokáže si zjednat pořádek a dokonce profackuje i pány kocoury. Kdyby jí krmení nechutnalo, bude pěkně naštvaná a umí to dát najevo vytasením drápků! 
Další členkou je její dcera, také angoračka, Žofka. Partu doplňuje nesmělý kocourek Vilda a rozumný Tygřík.

Málokdy se mi je podaří vyfotit společně, protože nepřijdou na zavolání a nikdy netuším, jestli náhodou nerelaxují ve stodole nebo nejsou na lovu myšek.

O víkendu však dostaly roli degustátorů a jakoby to tušily, sešly se všichni! 

Ochutnávaly novinku, kterou najdete v regálech obchodního řetězce Tesco. Jde o Pet Specialist , varianty premium pro náročnější strávníky a pak standard. 
Naše kočky poobědovaly granulky pro dospěláky, kuřecí variantu. K tomu si dopřály konzervu s hovězím a kuřecím. Na některé vyšla i kapsička a kdo byl u misky nejdříve, což netuším, tak doslova zblajznul paštičku s jehněčím a drůběžím masíčkem. Ta vůně pro ně byla dokonalá, protože "ovečku" ještě nikdy nejedly. Tu akorát potkávají u sousedů v ohradě.
Na konzervy a kapsičky jsou naše kočky zvyklé, tam jsem se nedivila, že jim chutnaly. Ovšem překvapením, byly granule, protože tahle parta, je dost často jíst nechce. Pokud jim dáváme granule, vždy s mícháme s konzervou, ale kočky jsou "chytré" a sní jen to maso. Tyhle granulky však  vzbudily pozornost. Jsou relativně malé, přesně do kočičí tlamičky a protože šlo o něco nového, delikátního,  zachutnaly a z misky zmizely!
Pomyslnou "třešničkou na dortu" byla pro celou kočičí rodinu "tyčinka". Tohle naše kočky jedly poprvé v životě a říkala jsem si , zda to vůbec budou umět jíst. Poradily si s tím! Celé balení tyčinek doslova zahučelo v jejich bříškách.

Za naše kočky bylo testování úspěšné a vědí, že když budou hodné, přivezu jim na přilepšenou tyčinku.

Celou řadu produktů Pet Specialist, včetně informací, najdete na stránkách Tesca. O dalším testování si přečtěte také v online magazínu Žena-in, kde čtenářky hodnotily i krmivo Pet Specialist pro pejsky.

Čauky mňauky Kačka, Žofka, Tygřík a Vilda












6 komentářů:

  1. Odpovědi
    1. Nelinko, děkuji. Jsou to typické, kočky vesnické :)

      Vymazat
  2. haha :D toto je dobré...my máme doma 6 koček, takže by som mohla niečo podobné vymyslieť :D

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě Viki a zkus toto krmivo, bude jim chutnat.

      Vymazat
  3. Ty komentáře :-D To je super! Jinak kdybys chtěla připravuju super "mazlíčkovou soutěž" takže když u mě vezmeš odběr, určitě ti neuteče! Chlupáčovi by se výhra určitě líbila :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane