2018/01/15

Polibek v New Yorku


Bylo na čase něco přečíst. Tentokráte jsem trošku zavzpomínala na vánoční atmosféru.

A pokud i vy chcete zažít příběh plný překvapení jedné doslova vánoční noci? Pak otevřete knihu "Polibek v New Yorku". Charlotte, Angličanka, studující jeden semestr v New Yorku a Anthony, kluk, s kterým se na letišti rozešla přítelkyně, když ji přijel vyzvednout. Charlotte si ho všimla, viděla ten jejich rozchod... Náhodně totiž potkala toho "nového" přítele. Ten moment odmítnutí jí nebyl cizí! Zažila tuto bolest před pár dny a pořád se s tím nedokázala vyrovnat. Teď jsou Vánoce a ona měla letět domů. Ouha, lety jsou zrušeny a Charlotte zůstává.....Co teď? Snad díky osudu se jí dostane do rukou knížka "Jak zapomenout na svého expartnera v deseti krocích" a po půl hodince odchází z letiště i s novým kamarádem, Anthonym. Rozhodli se, že když se jim jejich očekávaný večer nezdařil, zkusí "jít krok po kroku" a "plnit" úkoly z knihy, aby oba zapomněli.



Charlotte a Anthony spolu zažijí menší fashion proměnu, ocitnou se v baru, kde potkávají dost opilého chlapíka, kterého se snaží namotivovat, že ta kvůli které se trápí, za to nestojí. A do cesty jim vstoupí Omylka!  Hafanka, kterou Charlotte odkoupí od pána sedícího u metra. Ta s nimi zažívá každou další kapitolu a stává se neposradatelnu parťačkou na párty i pozdní večeři v rodině Anthonyho.
.....minuty a hodiny utíkají a zdá se až neuvěřitelné, kolik toho tito hrdinové dokáží zažít.  Ať už to je úkol spojit se starými přátely, nemluvit o svém či své ex., postarat se o někoho jiného abys si vzpomněli, jak se postarat sami o sebe, prozkoumat své alternativní já a mnoho dalšího. To vše radila nenápadná příručka, která se proměnila v kouzelnou noc plnou nádherných okamžiků,  poznání i hlubokých myšlenek a hlavně v lásku.
V knize najdete nejen ty naše holčičí pocity, ale i chlapské pohledy na věc a to možná i díky tomu, že autorem je Catherine Riderová. Což je vlastně umělecký pseudonym dua Stephanie Elliotová a Jasmes Noble. Chcete se zdarma vydat do New Yorku, prožít zimní romanci a zažít polibek na Empire State Building? Zkuste toto nenáročné čtení s krásnou obálkou....
PS: A to jak to dopadlo s Anthonym a Charlotte  a také s roztomiloučkou Omylkou vám prozrazovat nebudu. Přečtěte si  to!






Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane