2018/02/17

Šlehačková oblaka



Je víkend! Takový ten mrazivý, kdy máte chuť se zachumlat a být celý den pod dekou.
Uvařte si kakao nebo horkou čokoládu se šlehačkou a otevřete knížku Šlehačková oblaka, kterou napsala a prožila Tereza Salte.


Její příběh není nic zvláštního, zkrátka život jedné holky, které se věnovala gymnastice a měla sny, za kterými dokázala jít. Někdy ta cesta nebyla úplně jednoduchá, ale znáte někoho, kdo dojde k cíli bez překážek?
Terezka tohle všechno dala "na papír", podělila se čtenáři o touhách, snech, o tom, jak prožívala těžké i veselé chvíle. Smála se i brečela, ale nepřestávala snít, stále měla v hlavě šlehačkové obláčky.

Knížku přečtete za den, tedy pokud máte čas. Příběh plyne a věty v knížce jsou hodně květnaté, tudíž pokud jste milovníky těch krásných a rozmanitých slov, budete si notovat. Občas se možná trošku ztratíte v časové ose a nebo naopak budete čekat více detailů. Fanoušci Terezčina blogu se tu nedozví podrobnosti o jejím blogování či o přípravách článků nebo o soutěži Blogerka roku. Toto jsem tu postrádala já, ale našla jsem tu zase jiné zajímavosti. 

Pojďte prožít závody v gymnastice, tvrdé tréninky, vánoce, dobrodružství v Africe, život v Norsku i hledání práce snů. A dejte si k tomu i tu horkou čokošku.

PS: Můj tip na horkou čokoládu je kolekce Deluxe z Lidlu!




2 komentáře:

  1. všade na mňa vyskakuje táto knižka, ale asi tento druh literatúry neni nič pre mňa :P ale teším sa, že jej knižka zozžala taký úspech

    My Supercalifragilisticexpialidocious Diary | Live Better, Love Harder & Cure Hangovers

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Viki, děkuji za komentář. Ano, dle statistik má knížka úspěch, řekla bych, že řada čtenářů byla zvědavých a knihu si koupila...

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane