2018/05/30

Kosmetické úlovky- květen 2018


Sluníčko, horké dny a líčení jde ty tam. Květen mě co se týká dekorativky nechával chladnou. Budu to muset napravit. Ale zase mám pár objevů a žádný propadák!


Z představení novinek Klorane jsem si odnesla boží tělová mléka. Jedno "fíkové" a pak toto, s květy cupuacu (čti kupuaku). Nasládlá vůně, ovše nijak těžká. Připomíná vůni jader některých ořechů, ale jde o cupuacu. Mléko hydratuje a velmi rychle se vstřebává. Díky tomu,  že 97% tvoří přírodní látky, mohou jej používat i ti z vás, kteří mají citlivější pokožku.  Příznám se, toto mléko používám i během dne na ruce. Miluju ho! Cena? 200 ml stojí od  219 Kč, záleží na akci a kde jej kupujete. Koupíte v kamenných lékárnách i online. 



Díky tomu,  že má pracovní doba je do 18 hod, "opalovačky" moc nestíhám a ani mě nebaví ležet na sluníčku. Navíc se špatně opaluji a jsem neustále vybledlá. Samoopalovací krémy jsou sice fajn, ale řada z nich flekatí nebo obarví oblečení.
Novinkou je micelární voda se samoopalovacím účinkem. Je skvělá! Nebarví, respektive zanechává zlatavý tón pleti  tam kde má a ne na vašem oblečení. Aplikace je jednoduchá. Micelárka vytvoří pěnu a vy ji jednoduše rozetřete. Neobsahuje parabeny, minerální oleje, umělé parfémy atd. Hydratuje a během několika hodin budeme mít hezky zlatavý tón pleti. Je dražší, 200 ml stojí 749 Kč, ale díky tomu, že se voda mění v pěnu vydrží dlouho.




Zázrak! Polštářky, díky nimž vám zmizí kruhy pod očima a dojde k redukci vrásek! Jsou z jemné netkané textilie, která je napuštěna gelem plným aktivních látek. Stačí otevřít balení a přiložit pod oči. Příjemné, osvěžující a doslova zachraňující, když potřebujete vypadat fit. 
Polštářky obsahují výtažky z černého bezu, kaštanu, ginkgo bilobu a další. Čerpají sílu z nitra rostlin, na čemž si francouzská značka Placentor zakládá. Tento produkt se stal volbou spotřebitelů za nejlepší novinku roku 2017. A já vám doporučuji mít alespoň jedno balení doma! Celé balení stojí 696 Kč a je určeno na 6 aplikací. Rozhodně vyzkoušejte.


Koncentrovaný šampon pro zářivé vlasy, díky kterému rostou i stromy! Je ze 100% recyklovatelného plastu. 98% složek přírodního původu, tudíž s rozložením si poradí příroda sama.
Voní nádherně letně, citrusově. Lahvička 100 ml vydrží až na 30 umytí (pamatujete, už jsem měla sprcháč). Cena 99 Kč.  #ilovemyplanet


Další miniaturkou, must have kouskem, do kabelky, je  v létě deodorant. Používám jej několikrát během dne, na cestách, v práci. Má hezkou květinovou vůni. Jde o značku Isana, což je privátka Rossmannu. Miniaturní spreje si běžně nekupuji, ale kdo by chtěl v létě v kabelce tahat klasické velké balení, že?

A vy? Preferujete velká balení nebo miniaturky?



1 komentář:

  1. Nejvíce mě zaujaly ty polštářky, ale cena se mi zdá dost vysoká, škoda :-( za takovou cenu bych si je nepořídila, i když mě lákají.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane