2018/07/20

Košilové korálové šaty


Prázdniny jsou v plném proudu a počasí si s námi docela pohrává. Jeden den je pod mrakem a hned ten další vykukuje sluníčko. Léto je fajn, ale někdy je těžké najít oblečení, v kterém půjdete na procházku, do  města, na výlet a nebudete propoceni. Já osobně nedám dopustit na neviditelné tílko, hlavně pod halenky, ale někdy ho hold nemám a sázím na materiály a nenápadné barvy!



Bavlna je super a len je in! Podlehla "lněnému" trendu a neodolala korálovým šatičkám z Blancheporte, které jsou právě směsí bavlny a lnu. Byly k dostání i v černé variantě, ale nakonec jsem si řekla, že na malou chvíli dám sbohem své oblíbené černé a zkusím něco nového. Budu "vidět". A nelituji! Korálová barva mě nadchla. Jen škoda, že se v šatech netoulám někde v přímořském letovisku......, ale třeba příští rok. 
Šatky mají košilový střih, zapínání na knoflíky a naprosto super střih lichotící mé postavě včetně délky. Nemám totiž ráda šaty nad kolena. Díky výrazné barvě nepotřebují žádný extra doplněk. Prostě stačí vzít jen kabelku (velkou nápaditou ratanku) a vyrazit ven na kafe s kamarádkou, na farmářský trh, zkrátka se toulat městem... koupit si kytku a užít si skvělý den.

Pořídili jste si na léto také nějaký ten nový kousek a třeba pro vás v netypické barvičce? 










košilové šaty: Blancheporte (jsou ve slevě! a s tímto odkazem máte ještě procenta zpět ) // kabelka: Camaeiu// boty: Deichmann (mám je už osm let) naušnice a a kovové náramky: C&A, korálkový náramek Aliexpress


8 komentářů:

  1. Super, nadhera, slusi moc 🌹

    OdpovědětVymazat
  2. šaty sa ti veľmi hodia a takisto aj kabelka, vyzeráš super! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bavlna je na léto skvělá, len jsem nezkoušela, ale ráda bych :)
    Jane, vypadáš nádherně, šaty ti moc sluší.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane