2018/08/09

.....další overal od Heidi Klum


Léto nám dává pořádně zabrat, že? Střídání outfitů je na denním pořádku a někdy i několikrát za den. Sotva vyjdu ven, mám pocit, že se mohu převléknout. Teploty nad třicet stupňů, neustálé pití vody a otírání si potu z obličeje. To jsou situace posledních dní. 


Outfity volím vzdušné a pohodlné.  Overal k mým oblícencům rozhodně patří nejen v parnu, ale i v chladnějších dnech. Dá se totiž skvěle kombinovat. Můžete v něm vyrazit i na párty, festival, do práce...obléct na něj sáčko a v zimě i svetřík.

Tento černý overal je od Heidi Klum z kolekce Esmara (ještě jej seženete online), kterou prodává Lidl. Je úžasně lehký a dokonce je i s páskem. Protože mi je o něco delší, když nemám boty na podpatku (což mám jednou za sto let), ohrnuji nohavice! To je i tip pro vás, prodlouží to totiž postavu.

Jak už jste si u mě zvykli, mým nejtypičtějším doplňkem je kabelka. Ehmm...nebudu to tajit, tato je mým letním úlovkem. Kabelky miluji, ale nemůžu si je dovolovat stále. Letos jsem si koupila jen tuto od české značky Elega a pak ratanku. Nemám žádnou LV a ani po ní vlastně netoužím. Nerada totiž splývám s davem. Elegu mám ráda už delší dobu a mým snem je  vidět její výrobu. To jak kabelky vznikají a možná vymyslet i nějaký ten model nebo doplněk. Tato značka ani nesídlí daleko, je v Třebechovicích pod Orebem. No a zrovna tento kousek navrhovala Dana Morávková. Mám sice loňskou edici, ale to mi vůbec nevadí. Chtěla jsem tuhle kombinaci barev a velikost a tvar je prostě super. Kabelka má dlouhý popruh, takže když zrovna nestojím před foťákem a chci si něco blejsknout nebo mít v ruce kelímek s kafem, dám si ji přes rameno. 

A pruhy? Ty jsou pro mě v létě absolutně must have,  to už víte z několika postů a má je rád i Bibi.

Jak jste na vy? 

Jaký kousek oblečení nebo doplněk je pro vás v létě typický?










 

Overal: Heidi Klum for Esmara (Lidl) // boty: Baťa (mám je už několik let) // košile: Mango// náušnice: C&A// náramek: Pandora// kabelka Elega (kolekce Dana Morávková)


3 komentáře:

  1. Anonymní8/09/2018

    Moc ti to slusi

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní8/09/2018

    Cau Jani, ta Elega by ti uz mela poslat balik kabelek jsi jejich nejvetsi fanynka. M.

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní8/09/2018

    Jsi kočka! Naozaj.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane