2018/10/04

Pomáháme společně!


Je sychravý podzim a všem se chce večer zachumlat pod deku, dát si šálek horké čokolády, čaje, zapálit svíčku a být v tom svém, někdy nerušeném světě. Přitulit se k oblíbenému plyšákovi nebo si zahrát společenskou hru.
Zdánlivě obyčejná věc, přesto někteří tohle nemohou a zaslouží si naši pomoc.
Stejně jako minulý rok jsem se i letos rozhodla zapojit do projektu, který pomáhá dětem žijícím v azylových domech. 
Akce už je v plném proudu od 1. září a trvá do 30. listopadu. Možná o tom ani nevíte a třeba jste i vy přispěli. Kdo chodí nakupovat do prodejen Coop a v jeho košíku se objeví produkty od Procter&Gamble, pomáhá. Nemusíte tedy chodit na poštu a posílat peníze či balíky věcí. Tento projekt je jednodušší, jen nakoupíte výrobky, které beztak doma používáte.


Jaké produkty konkrétně pomáhají?

Tím nejznámějším je rozhodně Jar! Dále Lenor, Ariel, vlasová řada od Pantene či Head&Shoulders. Plenky Pampers, dámské hygienické potřeby Always, pánská péče Old Spice a Gillette a také kartáčky Oral-B. To vše kupte v prodejnách Coop. 1% z vašeho P&G nákupu poté bude věnováno Českému červenému kříži a celková částka se rozdělí do azylových domů v Berouně,  Svitavách, Kladně a Jičíně.
Mějte z vašich nákupů dobrý pocit a radost, že některé dítko bude mít konečně hrací koutek nebo pojede na školu v přírodě, kde zažije báječná dobrodružství. Je to to nejmenší co můžeme udělat.

Jdete do toho se mnou a s ambasadorkou projektu Jitkou Boho?

Napište mi, že ano a i jaký výrobek od P&G používáte nejvíc.

Všem, kteří pomohou, moc děkuji!








2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. Jane