2019/03/31

Kosmetické úlovky- březen 2019



Krásné ráno!

Doufám, že i při změně času jste se vyspali dorůžova. Jaro plné barev začíná nejen venku, ale i v kosmetice.


Fa,Foam Oil&Cacao Butter, sprchová pěna za úžasných 35 Kč! Byla totiž přibalena k časopisu Žena a život. Neodolala jsem! Neutrální pH  vůči pokožce. Pěna mě baví a  Fáčko mám ráda. Pokud ještě někde výtisk seženete, vyberte si tuším, ze 4 variant pěn. Pěna v obchodě stojí až kolem 80 Kč.


Ve sprše mám i další produkt. Vanilku, tedy sprcháč  od značky Naturalim. Tu koupíte např. v Rossmannu, ale já ho mám od kamarádky Janinky. Značka Naturalium má bíle obaly s danou ingrediencí, do které mám chuť se vždy zakousnout. Jejich kokosová řada nebo mandle...wow, musíte zkusit! Cena sprcháče 400 ml je kolem 90 Kč.


Kdo sledoval insta stories, ví,  že Astrid má novinku. CityLife Detox řadu! Cílí na holky, ženy od 25 let! Ingrediencí je aktivní uhlí! Život ve městě je pro někoho jedna velká jízda. Ovšem naší pleti škodí nejen stres, ovzduší a smog, ale i volné radikály, sluneční paprsky a částečky nečistot. Také se vám stává, že na odličovacím tamponku máte něco šedého? Zkuste CityLife Detox!

Denní i noční krém vám pomohou detoxikovat pleť a chránit ji před vnějšími vlivy. OF 10- UVA! Kelímek s obsahem 50 ml stojí 119, 90 Kč. Seženete v drogerkách nebo v internetových obchodech.
Oba krémy např. obsahují d-tox peptid, inovativní účinnou látku, která pleti dodává energii.



Řadu doplňuje micelární voda 3v1 jež je určena pro normální až mastnou pleť. Obsahuje aktivní uhlí, které pomáhá hloubkově čistit, detoxikovat a omlazovat. Cena je super 400 ml 119, 90 Kč.


A kdo miluje masky a chce se podrobit mega detoxu obličeje, musí zkusit slupovací masku! Dvě dávky za 39, 90 Kč. Je skvělá!


Narozeniny slaví Yves Rocher. Rovnou parádní číslo! Této značce je již 60 let! Můžete tedy vyzkoušet jejich kultovní výrobky. Krém na ruce s  bio arnikou je jeden z prvních produktů této značky! Zkuste jej. Stojí  kolem 89 Kč (75 ml). 


Ti, kteří mají rádi 2v1 musí zkusit jemný hydratační krém na tělo i pleť  s heřmánkem.  Krásné narozeninové balení a účinek heřmánku je dokonalé spojení. 125 ml koupíte v kamenných prodejnách či online kolem 200 Kč.


4 komentáře:

  1. Časopis jsem si také koupila :-) miluji dárky v časopisech, vždy to výhodnější koupě a navíc si počtu :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) nakonec jsem letěla ještě pro jeden výtisk s jinou variantou pěny

      Vymazat
  2. už teraz vidím pár vecí, ktoré musím vyskúšať :)

    WHEN PIGS FLY

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane