2019/04/30

Kosmetické úlovky- duben 2019


Počasí si s námi opět zahrává. O víkendu jsem zažila tropy a druhý den krutou zimu a déšť. To mi však úsměv na tváři nevezme! Zítra je státní svátek, volno a věřím, že tento den si všichni odpočinete a načerpáte energii.

Pojďme se podívat aprílovou kosmetiku a třeba i vám něco padne do oka či košíku.



Relativně často si žehlím vlasy a doplňky, které je chrání před náporem tepla se staly součástí tohoto procesu. Balea sprej chrání až do 220 °C  a navíc s použitím spreje jsou  vlasy hebké. Sprej nezanechává žádný nepříjemný filtr. Stoji do 60 Kč.


Značku Cien prodává Lidl. Čas od času si ráda něco koupím. Tentokráte je to svěží mýdlo na ruce s vůní verbeny a citronu. Je svěží a i obal se povedl. Cena do 30 Kč.


Když vysvitne sluníčko,  tak o víkendu razím no makeup. Proto jsem si v Dermacolu koupila fluid, který poskytuje vysokou ochranu před slunečným zářením. SPF 50! Dokonce i hydratuje a bude ideálním společníkem i k vodě, neboť je voděodolný. Před použitím doporučuji protřepat! Cena za 50 ml 269 Kč.



Značku Sabon jsem do této chvíle neznala. Krém na ruce jsem dostala na módná přehlídce kabelek Elega. Sabon je zaměřen na přírodní složky a využívá benefitů minerálů z mrtvého moře. Kreém na ruce obsahuje aloe vera a vitamín E. Je trošku tužší, ale moc hezky hydratuje. Kombinace vůně pačuli, levandule a vanilky je příjemná. Balení 50 ml stojí 250 Kč. Což je docela hodně. Každopádně jde o exkluzivní kosmetiku.


Doslova vůně na každý den. To je L´OR DE SAY Magnolia. Hezky se rozvoní, není úplně sladká a jak jinak,voní po magnoliích.V srdci vůně najdete frézie a základem je santalové dřevo. Koupíte v prodejnách Orsay ja 349 Kč (50 ml).


                                                                                                 Použité produkty: stoleček Pepco, & Kik, orchidej

Čím si uděláte radost?


1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane