2019/05/15

SOUTĚŽ- "Silná a krásná"


Ve spolupráci s Pantene vám přináším milou soutěž. Četli jste už článek o projektu "Silná a krásná"? Zapojili jste se do podpory? Není totiž nic jednoduššího než si koupit některý z výrobků Pantene a podpořit dobrou věc.

Nyní mají 3 z vás možnost získat sadu šamponu a kondicionéru Pantene PRO-V, supervýživu pro objemné a pevné vlasy. Udělejte radost sobě nebo předejte jako dáreček někomu jinému s poselstvím o tomto projektu.

Otázka zní: Co pro vás znamená silná a krásná osobnost? Komentáře vkládejte pod článek včetně emailu, případně i pod soutěžní foto na instagram či facebook. Pokdu se stanete pravidelným čtenářem a sledujícím, budu ráda.

Soutěž končí 29.5. a další den zveřejním 3 vítěze!

....a je tu konec! Komentovat jste mohli na instagramu, facebooku a zde na blogu. Ze všech platných komentářů bylo vylosováno a výherkyněmi jsou- Iva Šolcová, Sasa Laskova a  Anna Jurková. Dámy, moc gratuluji a posílám zprávu.


                                           Použité produkty: kabelka Carpisa model Balmira V2, kondicionér a šampón Pantene PRO-V, růže Nanu-Nana                                                    


24 komentářů:

  1. Je to člověk, který nemyslí jen na sebe, ale taky na druhé. Třeba moje dcerka je už od malička hodně empatická, když mají přinést nějaké pomůcky na tvoření do školy, vždycky jí toho musím dát víc, aby bylo i pro ty, kteří zapomenou. Krásná osobnost v tomhle je už od malička, budu jen doufat, aby byla v životě i silná.

    OdpovědětVymazat
  2. Pro mě je to člověk, který si hodně vytrpěl a prožil a dokázal ze všeho vyjít jako vítěz. Nic ho neporazilo a šel prostě dál, i když mu bylo např. strašně ublíženo, měl nebo má těžké zdravotní problémy - např. rakovinu (jako jedna moje kamarádka, která s nemocí bojuje dodnes, ale je pořád svá)apod. Dokázal se ze všeho dostat, být svůj a nikým a ničím se nenechal zlomit.
    Znám pár lidí, kteří si prošli těžkými životními etapami a sami dokázali a dokáží rozdávat radost a pomoc druhým. Pro mě jsou tito lidé silné a krásné osobnosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prosím doplňte kontakt, děkuji.

      Vymazat
    2. Kontakt: Iva Šolcová
      ivasmail@seznam.cz

      Vymazat
  3. Silná a krásná? Hlavně i zdravě sebevědomá. Každá z nás si občas musí projít něčím těžkým - posměch ať je člověk moc hubený nebo tlustý, má velký nos nebo křivé zuby, prošel si těžkou nemocí nebo někdo blízký, sex.narážky, zbavil se závislostí a je toho vlastně mnoho co bych mohla jmenovat. Každý ten co si tímto prošel je silný a krásný. Nikdo nemá právo nikoho soudit :)

    slavikova.ewa@seznam.cz, sleduji na fb :)

    OdpovědětVymazat
  4. Anonymní5/22/2019

    Silná, když každé ráno žena vstane a i přes všechny bolesti a trápení kráčí vpřed a ještě s úsměvem na rtech. Krásná je, vždy když se podívá do zrcadla, když zahlédne svůj odraz ve výloze obchodu, žena je krásná vždy ale spíš o tom neví.
    smidovaandrea92@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Silná a krásná osobnost ? Pro mně je to člověk, který nemyslí jenom na sebe, ale snaží se pomáhat druhým lidem, kteří pomoc moc potřebují. dasa.hudeckova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní5/22/2019

    Dobrý den,
    ......tak to jsem celá já :-)....i když by tam bylo určitě nějaké to ALE....ale to si prostě nepřipouštím. Jsem svá, nepodléhám davu. Život mne to tak naučil, proto se cítím silná. No a ta krása.....s tou by se určitě dalo něco dělat, ale to už bych zase nebyla já, ale někdo v mé kůži.....Jinak bych byla jen šedá myška......
    lelipo@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Pro mě člověk se silnou a krásnou osobností přestavuje člověka obrněného proti "blbcům" a přejícím těm, kteří si to zaslouží. Stručně řečeno - nebere si nic osobně, je milý a příjemný, ale když je třeba, tak vše vylíčí na pravou míru. Je to asertivní člověk se srdcem na pravém místě.
    kchladkova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Nicky145/22/2019

    Silna a krasna osobnost je moje babicka ktera toho u moc a moc zazila a vzdycky mi dovede poradit!!! nicky13@seznam.cz a tady je odkaz na dalsi soutez co sem nasla na kosmetiku!!! https://www.brasty.cz/soutez

    OdpovědětVymazat
  9. Anonymní5/22/2019

    To je moje mamka, hodná a nikdy se nevzdává.
    stesti2222@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Silná a krásná osobnost? To je člověk, který nemyslí jen na sebe, ale umí pomáhat i druhým překonávat životní zábrany a trable. Jak se říká, slabším pomáhej a bude ti pomáhání i tobě. Hlavně aby se člověk zbytečně nepřetvařoval a dělal samé dobré skutky, protože to špatné se klidně může obrátit proti vám.

    OdpovědětVymazat
  11. Ženy, které zdolají onkologickou nemoc, jsou všechny silné a krásné. Všem držím pěsti a přeji, aby se jim nemoc již NEVRÁTILA. Ráda podpořím formou nákupu, vlasy darovat bohužel nemohu.
    fabola1951@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Potřebuju pro svou sestru na inv.vozíku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ...bohužel není zodpovězena soutěžní otázka a chybí kontakt.

      Vymazat
  13. Silná a krásná pro mě znamená zároveň i sebevědomá žena, která ví co od života chce a ví jaká je, aniž by jí to musel kdokoliv říkat. e-mail:olga.braunova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Silná a krásná je má přítelkyně. Miluji ji, vážím si ji a zároveň respektuji. Někdy jí to neusnadňuji, vím to, ale miluji ji z celého srdce. Email: Radim.Kosatko@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Anonymní5/27/2019

    Silna& krasna je pro me kazda zena s laskavym srdcem. Nehodnotim lidi podle toho jak vypadaji,ale za to jaci jsou. Je to maminka deti, babicka, i zena, ktera jen mile pomaha nebo se jen tak usmeje a nekoho pohladi. Je to zena bez ohledu na vek, silna muze byt i mala holka. jo mohla bych vypravet. Sasa Laskova civavova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  16. Pro mě je to čestná, láskyplná, soucitná a pomáhající osoba
    jakinaki@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. každá milující, pomáhající, láskyplná, soucitná a radostná osoba :)
    jakinaki@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Silná a krásná osobnost pro mě znamená ANDĚL.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane