2019/06/13

Držte si klobouky, léto začíná


Vedro, sluníčko a teploty šplhající ke 30 ºC. Koupaliště zahajují letní sezónu a přežít v kanceláři začíná být menší peklo. Už jen zvolit co na sebe a projít rozpálenou ulicí je oříšek.

K vodě se moc přes týden kvůli práci nedostanu a víkendy trávím na výstavách. Nedávno  jsem však navečer přijala pozvání k bazénu, naštěstí slunce hřálo a pálilo i po devatenácté hodině!

 

Sice jsem vytáhla několik let staré plavky, ale už během "opalování" jsem "surfovala" na netu a vybírala nové.  V minulosti se mi osvědčily nákupy na OTTO shopu, kde mají široký výběr a vyhovuje mi, že si mohu objednat třeba jen horní díl a plavky různě zkombinovat. Navíc díky tomu,  že jsem i několik věřná uživatelka "Plné peneženky", mám pár procent zpět. Což můžete mít jednoduše také (klik)


Jak víte, jsem většinu dne "zavřená" v kanceláři a moje kůže na sluníčko moc zvyklá není. Jsem bíla jak mlíko! To je zkrátka fakt! Proto podcenit opalování nemohu! Už se mi mnohokrát stalo, že mi připadalo, že sluníčko nesvítí a já poté měla zarudlou pokožku. Na akci s Astridem jsem byla vybavena opalovacími přípravky Astrid SUN s inovativní sluneční technologií (UVA/UVB/IR/VL), které spolehlivě ochrání pokožku před škodlivými vlivy UVA a UVB záření...atd. Jejich složení je obohaceno o speciálně vyvinutý karotenoidový komplex! 
Zamilovala jsem si transparentní sprej SPF 30 a hydratační mléko opět s třicítkou. Ve večerních hodinách, mírně pod mrakem, se nebojím zvolit 10 SPF. 




Na co však v mém případě nezapomínám, je péče PO opalování! V tom nedám dopustit na Panthenol. Možná jste zaregistrovali,  že na trhu už seženete více variant tohoto oblíbeného poopalovacího bodyguarda
Já miluju pěnu ve spreji s ledovým efektem! Obsahuje 10% D-Panthenolu, hezky se roztírá a rozhodně nemastí! Prodává se ve 150 ml balení. Pro ty, kteří tráví na sluníčku více času se vyplatí koupit větší balení, které je ve formě tělového mléka. Skvělá kombinace je s rakytníkem, který zklidňuje a napomáhá regeneraci pokožky. Určitě se vám bude hodit na rodinnou dovolenou! I toto mlíčko je příjemné a nezanechává mastný filtr na pokožce.



další produkty použité v článku: palma z NanuNana, kelímek od Mary Kay, tunika a klobouk New Yorker, náramky Stradivarius, osuška z Pepca


Produkty Panthenol koupíte v lékárnách i v drogeriích. Budu ráda, když na tuto péči nebudete zapomínat! Sluníčko je příjemné, ale dokáže nám pěkně zavařit.

Nyní už se pojďme radovat z léta, přidržte si klobouky, léto začínááááááá! Sledujte mě i na instagramu, komentujte, buďte akční!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane