2019/10/04

Pleťový orgazmus!


Už je to nějakou tu dobu, co používam čistící kartáček od Mary Kay. Dávala jsem si na čas než vám o něm řeknu víc. Chtěla jsem vidět a cítít, jak opravdu funguje a ne vám hned po rozbalení napsat, že je super a jak jsem nadšená. 


Jasně, když jsem poprvé přiložila na tvář kartáček Skinvigorate Sonic a čistila si pleť, to nadšení tam bylo! Nastala otázka: Bude to tak stále? 

Kartáček používám zhruba tři měsíce a za tu dobu rozhodně účinek dokáži posoudit. Oproti odličovacím tampónkům odličí více nečistot. Má tři rychlosti a je na vás, jakou si vyberete. Nebojte se, že neodhadnete dobu čistění, kartáček se totiž vypne po minutě. Já většinou pleť čistím v průměru dvě minutky a tak mi kartáček vydrží měsíc nabitý. Pokud cestuji, někdy ho beru s sebou, pokud jedu na kratší dobu a beru minimum věcí, zůstává doma.
K používání kartáčku je vhodné zvolit váš oblíbený čistící přípravek! Ideální je používat 2x denně, ale nebudu vám lhát, já ráno docela kmitám a čistění pleti se  tolik nevěnuji.


Blaho, luxus, orgazmus pleti! To způsobuje masážní hlavice! Namasírujete obličej i krk! Můžete používat samostatně, ale dokonalým spojení je kombinace séra. Masáž stimuluje mikrocirkulaci, okysličuje pleť a přináší do ní živiny. Já nevím jak vy, ale já osobně na aplikaci krému ,poklepáváním prsty na obličej, nemám trpělivost a nemyslím si, že to zvládám bez chyb. Díky kartáčku zvýším účinnost!


Dvě minuty rozmazlování s více než 24 tisící mikromasážními pohyby a výsledkem je zpevnění pleti! 

Nemusíte chodit do salónů krásy. Tento rituál si dopřejete v pohodlí domova, v župánku ( Lascana má moc hezké, třeba tento saténový) , v teplákách, zkrátka tak, jak je vám dobře. Se šálkem čaje, s knížkou v ruce nebo se zavřenýma očima. Mimochodem já podlehla chuti čaje Basilur, který jsem poznala díky akci s Žena-in a to nejsem čajařka! Ceylon má něco do sebe!

Pusťte si oblíbenou písničku, zapalte si svíčku. Odbourejte stres!



Výhody:
Péče v pohodlí domova. Jednoduchost ovládání. 2 možnosti využítí- čistění, masáž! 

Výsledek:
Sjednocená pleť a hlavně zpevnění. Pleť má mladistvější vzhled.  Výsledky uvidíte, ne hned první den, ale dejte si 3-4 týdny. Budete se cítit skvěle a zářit!

Doplňuji, že přístroj není určen pro používání s přípravky proti akné nebo s přípravky na ochranu proti slunečnímu záření. 


Skinvigorate Sonic™ Čisticí kartáček na obličej koupíte u kosmetických poradkyň (seznam najdete zde), cena je 1990 Kč.

použité produkty v článku: kartáček MK, svíčka Kik, hrníček Škoda, čaj Basilur, náramek Pandora, župánek Lascana

Čím laskáte svou pleť vy?


2 komentáře:

  1. milujem túto novú kefku! :))) je to naozaj extrémne príjemné čistenie pleti, a ja sa pri ňom absolútne zrelaxujem :)navyše pleť je čistejšia a krajšia :)
    MakeupbyVeo

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane