2019/12/03

Dr. Oetker a jejich "slaďouši"


Dobré ráno, pojďte si dát snídani nebo svačinku. Dr. Oetker rozšířil sortiment a je z čeho si vybírat!
Testovala jsem rýžové i ovesné kaše a také NOVINKU, proteinové pudingy! Mňam!


Proteinový puding je skvělý pro ty, kteří do svého jídelníčku zařazují tzv. funkční potraviny s obsahem bílkovin. Je to chutný dezert i svačinka. Můžete si jej připravit s sebou do práce nebo dětem do školy. 
Já si na dno skleničky dávám piškoty a nyní jsme jej provonila ještě skořicí.


Protein Puding Dr. Oetker obsahuje kvalitní protein – micelární kasein. Jeho benefitem je pomalé, postupné a rovnoměrné vstřebávání aminokyselin do těla. Najdete ho ve dvou variantách- vanilka nebo kakao.


Rýžové kaše určitě znáte. Ty od Dr. Oetkera jsou lehce stravitelné a dodají vám energii i vitalitu . Jsou vyrobeny z velmi kvalitních ingrediencí, podle originální receptury, s garantovanou bezlepkovou výrobou a zvýšenými laboratorními kontrolami. Jednoporcová bezlepková kaše je bez éček a bez přidaného cukru. Obsahuje chia semínka, která jsou vynikajícím zdrojem bílkovin. Kaše je neochucená a můžete si ji tak ochutit podle vlastní fantazie, zkuste ovoce nebo i med.  A nemusíte ji jíst z klasické misky. Já si ji v tento adventní čas dávám do silikonových formiček.


Mou oblíbenou je natural s chia semínky, kterou si dochucuji dle mých aktuálních chutí. Ale pokud mám chuť na ovocnou,  voňavou...sáhnu po meruňkové. Třeba i v práci. Stačí ji totiž zalít horkou vodou!



Ovesná kašička vám bude také chutnat. Obsahuje 70 % celozrnných ovesných vloček a extrakt z pravé vanilky (varianta s vanilkovou příchutí) pro přírodní vyváženou chuť tradiční ovesné kaše. 
Ovesná kaše banán a chia je bez laktózy! Má snížený i obsah cukru.Vybere si tu každý!


Máte raději ovesnou nebo rýžovou kaši? A co říkáte na proteinový puding?

#JaneTestuje #Piarko

1 komentář:

Děkuji za tvůj komentář. Jane