2020/04/22

Kosmetické úlovky- duben 2020



"Duben ještě tam budem"...a jsme! Nouzový stav, omezení a samozřejmě nejistota! I když se snažím myslet pozitivně, tato situace se dotkla hodně i mě, ale o tom příště. Koukněte na úlovky za duben a pokud máte čas, doporučuji  "úklid" kosmetiky. Možná zjistíte, že něco je prošlé, něco nepoužíváte nebo najdete prázný obal. Jak jste na tom?


Je čas udělat  "generální" úklid kosmetických pomůcek a pořádně je vyčistit. K tomu poslouží oblíbený čistící sprej na štětce od Mary Kay. 177 ml vydrží na dlouhou dobu. Možná si to nemyslíte, ale i za několik dnů používání štětce na makeup zjistíte, co si vlastně "natíráte" na obličej. Štětcová hygiena je potřeba!
Doporučuji si opravdu najít chvilku každý týden...., ale přiznám se, také to obas flákám. A přitom je to jednoduché. Na vlákna štetce stačí nastříkat sprej a vzít ubrousek, kterým štětec jemně otřeme. Tím se odstraní přebytečná vlhkost a postupně setřeme zbytky makeupu. Čistým ubrouskem upravíme vlákna do původního tvaru a necháme štetec či aplikátory vyschnout na vzduchu. A máme to za sebou! Sprej seženete u své poradkyně Mary Kay za 690 Kč.


Od holek z Mary Kay mám i samoopalovací mléko. Co si budeme povídat, letos nás, žřejmě moře nečeká a já mám hodně světlou kůži jak mléko a potřebuju dodat barvičku. U těchto výrobků jsem vždy řešila to, aby nedělaly fleky a nebarvily mi světlé oblečení. Kolikrát se mi už stalo, že jsem použila nějaký samoopalovák a venku jsem se nestačila divit, jak jsem flekatá, doma mi to totiž přišlo v pohodě. Díky pravidelnému používání získáte hezkou barvu a vaše pokožka bude i dobře hydratovaná. Plusem je, že toto mléko lze použít i na obličej! PS: k hezkému odsínu stačí cca týden. Cena za 188 ml je 550 Kč.


Poprvé zkouším, díky testování na Ženáchsro, značku Barnängen. Jde o kosmetiku ze Švédska, která má počátky v 19.století. Jak jistě víte, Švédové používají slovo lagom pro život- prostě správně.  Vyjadřuj tu správnou rovnováhu, ne moc, ani málo. To vše najdete v této kosmetice.
Tělové mléko Oil Intense má konzistenci tak akorát. Je skvělé na suchou pokožku, protože mu dodá hydrataci. Obsahuje olej z plané růže, který mléku dodává jemnou,  elegantní vůni. Doplňuji, že produkt je s veganskou recepturou obsahující 95% složek přírodního původu.
Pumpičkové balení je za mě ideální, mám jen v koupelně u umyvadla a i během dne neodolám a po umytí rukou nanesu trošku Barnängenu, protože je fakt příjemný. Cena za 400 ml je např. v DMku 169 Kč.


Indulona na ruce je pro mě nyní must have! Oproti minulému měsíci se mi ruce více vysušují. Je to dáno tím, že používám dezinfekci a další antibakteriální gely na plné obrátky. Pokožce se to samozřejmě nelíbí a dává mi to najevo. Po Induloně jsem sáhla z toho důvodu, že je s výtažkem měsíčku lékařského a opravdu hydratuje a regeneruje. Je to klasika, s kterou již mám zkušenost. Má protizánětlivé účinky s hojivým působením na pokožku. Velmi snadno se roztírá. Koupíte ji v drogerce, v super marketech i online a cena se pohybuje kolem 59 Kč.




Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane