2020/05/31

Kosmetické úlovky- květen 2020


O něco veselejší měsíc, květen, byl tu! Konečně jsme se dočkali! Začalo uvolňování opatření, otevřeli kadeřníci i kosmetická studia. A do světa vyrazily některé beuty novinky.


Značku Nivea nemusím představovat. Všichni známe legendární "modrý" krém, ale co rýžový peeling? Zkoušeli jste? Rozjasňuje a je bez plastových mikročástic. Rýže ve spojení bio malin odstraní odumřelé buňky a pleť je opět hladká. Cena za 75 ml je kolem160 Kč.


Balea je privátní značkou DMka. Její produkty mě baví a tahle značka mě potěšila i tím, že v době, kdy někteří zneužívali situace Covidu, Balea byla svá! Antibakteriální mýdlo ponechala za cenu 29 Kč.Dokonce obsahuje Panthenol. Tento měsíc, kdy jsem vybalovala zboží v Tescu a měla ruce nejen odřené, ale špinavé od krabic jsem byla ráda za tohoto super pomocníka, který mé ruce více ochránil.


A protože léto už se pomalu blíží, přišel i PR balíček od Astridu a v něm byl například tento "kokosák".   Suchý olej na opalování s OF 20! Miluju jeho vůni! Příjemně chladí, je odolný proti písku, voděodolný a vegan. Má super zavírání, takže vám v plážové tace nic nevyteče! Cenově se pohybuje kolem 179 Kč a koupíte ho třeba i v DM, Tescu...


.....v květnu nastalo i testování Signalu. Už jste zaregistrovali, že tato značka má více variant?  Známe "starou" klasiku, ale novinky ty stojí rozhodně za vyzkoušení. Já osobně pasty střídám. Je to dáno tím, že jsem prodělala operaci dásní a jaksi tak nějak vždy potřebuji pro zuby určitý refresh. Někdy volím pasty speciální a jindy sáhnu po známých značkách.  Signal má dvě řady- Signal White Now Detox a Signal Nature Elements.
Detox mě dostal a baví! Jednak i proto, že tuba je silnější a mohu ji mít krásně vystavenou v koupelně, zkrátka nepadá.  No a kdo miluje kokos, oblíbí si kombinaci jílu s extraktem z kokosu- Signal White Now Detox Coco. Toto spojení přirozeně odstraňuje nečistoty, je šetrné ke sklovině, detoxikuje vaše ústa a zároveň skvěle "chutná". Projeví se i okmažitý bělící účinek, který je samozřejmě dočasný. 


Pokud pijete často kávu či čaj, doporučuji  Signal White Now Detox Charcoal. Obsahuje přírodní ingredience, jako jsou jíl a aktivní uhlí. Kombinace těchto dvou neporazitelných složek zajistí každodenní detoxikaci vašich úst a napomůže odstranit skvrny a zažloutnutí zubů.


Obě varianty jsou recyklované tubě určené k další recyklaci a bez krabiček pro snížení množství odpadu. Nové zubní pasty jsou vytvořeny na základě klinicky ověřené receptury, která obsahuje 94,5 % přírodních ingrediencí. Cenově se pohybují kolem 99 Kč, dle obchodu.

Trio Signal Long Active Nature Elements přináší komplexní péči v boji za krásné zuby, podpořenou přírodními elementy, které vám pomohou s citlivostí zubů, ochranou dásní i přirozeně bílým úsměvem.
I v této řadě si na své přijdou "kokosáci". Kokosová vůně a chuť se v Nature Elements Kokos  nezapře!
Nature Elements s práškem aktivního uhlí dokáže odstraňit pigmentové skvrny a patří mezi hodně oblíbené pasty. Pamatuji si, že kdž se objevily účinky právě aktivního uhlí, regály v drogerkách těchto past, byly prázdné, strhlo se totiž šílenství.
Kdo má rád pocit svěžího dechu, zvolí Nature Elements s jedlou sodou, rozmarýnem a mátou. Pasta obsahuje přírodní oleje se zinkem a má účinnou antibakteriální sílu. Výsledkem je kompletní ochrana obohacená přírodou.
Long Active Nature Elements opět najdete v drogetiích, obchodních řetězcích a v e-shopech. Cenově se pohybuje kolem 60 Kč. Jakou zvolíte? 
Mě oslovila pasta s rozmarýnem, je totiž  šetrná k dásním, nedráždí a měla jsem pocit, že se díky jejímu častému používá netvoří tolik zubního plaku.


Vyzkoušíte Signal? Další výsledky testování můžete sledovat v online magazínu Žena-in.


6 komentářů:

  1. Tak tie Signal pasty ma zaujali. Poobzerám sa po nich najbližšie v drogerke.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zuzko, rozhodně stojí za to. Ty z řady Detox jsou super!

      Vymazat
  2. Tú kokosovú pastu od Signalu som používala a je super :))
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo já jsem na kokosu v poslední době závislá :)

      Vymazat
  3. Mně se hrozně líbí ten obal toho peelingu. Už jsem ho u někoho viděla a hrozně se mi zalíbil. Bohužel (možná spíš bohudík) mám strašně moc peelingu, takže si počkám. Ale je super, že tam nejsou ty plastové kuličky. Je pravda, že nad tím jsem nikdy nepřemýšlela :(. Jinak já jako pastu používám Crest, a jsem vlastně spoko :). Ale možná zkusím i nějakou novou. Ty Signal vypadají moc hezky. Doufám, že vyleštěný povrch zubů zůstavá až do rána, to mám úplně nejradši! :D

    Verča ze Ztracena v Praze | Poizolační nákupy - Zara, Stradivarius. Co jsem si pořídila? | NEW IN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Veru, díky za komentář. Ten pocit vylečtěných zubů je asi individuální, podle toho jak kdo má sklony k tvorbě plaku atd a samozřejmě záleží na technice čištění. Určitě ti nějaký Signal bude vyhovovat, já je střídám :)

      Vymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane