2020/06/28

Kosmetické úlovky- červen 2020


Červen je u konce a vy se mi pomalu rozprchnete na prázdniny. I když budou letos jiné, prosím, užijte si je na maximum!

Mám tu pro vás několik novinek, které určitě uvítáte.


Kdo z vás touží po pocitu radosti  a povzbuzující vůni, musí vyzkoušet Hello Printems od Yves Rocher! Sladkost rebarbory prolínající se  s červeným rybízem je .....no, to musíte posoudit sami. Mě ta vůně baví! Vůně obsahuje i zázvor a aromatické oleje. Cena za 100 ml je 549 Kč.


Doslova ňuňáckou záležitostí jsou  mini masky na vlasy. Ovšem mini neznamená, že by jejich účinek byl minimální, ba naopak, jde o maxi péči. Tentokráte si můžete vybrat z několika druhá, pozor, některé z nich se nanáší před použitím šamponu a jiné až klasicky po! Najděte si tu svou. Tohle pidi baleníčko 35 ml můžete vzít s sebou i na dovču.Cena je 89 Kč. Koukněte na stránky Yves Rocher nebo zajděte do jejich kamenné prodejny.


Českou značku Manufaktura u mě vídáte často. Sedmikráskoví pomocníci už tu byly! Ovšem novinkou je Anti-pollution denní pleťový krém. V nabídce je samozřejmě i noční krém. Má výjimečné složení s obsahem až 98,72 % ingrediencí přírodního původu, a originální obal! Obal obsahuje vyměnitelný EKO kalíšek, který lze po vypotřebování snadno nahradit novým, a tím napomoci k úspoře obalového materiálu. Jeden originální obal obsahuje stejné množství plastu jako 14 EKO náplní. Super nápad! Cena je 359 Kč.


Náhradní náplň má vlastní víčko, tudíž na cestování nemusíte vozit klasický kelímek, ale vyndáte tento malý a ušetříte místečko v kosmetické taštičce. Cena EKO náplně je 279 Kč. Díky tomuto systému se nám podaří ušetřit mnoho obalů!



Anti-perspiranty kupujeme všichni. Někdo preferuji s vůní, někdo neutrální. Novinku má Garnier, jde totiž o jeho  první anti-perspirant s absorčním magnésiem. Okamžitý pocit suchosti a slib až na 72 hodin. Je rychleschnoucí. Dostupný je v drogerkách a supermarketech. Stojí kolem 79 Kč, ale v akci jej seženete i kolem 50 Kč. Vyzkoušíte jej?


Ahoj zase příště!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane