2020/11/30

Kosmetické úlovky- listopad 2020

...holky, adventní čas je tady a pomalu začne pečení cukroví. Abych vás nezdržovala, pojd´me se rychle podívat na kosmetiku za listopad a třeba se vám něco z toho bude hodit jako vánoční dáreček.

Vůně Karl Lagerfeld For Her, není rozhodně drahou záležitostí a voní nádherně. Stala se mou oblíbenou. Kombinace svěžího citronu a šťavnaté sladké a současně sametové broskve. Po chvíli se vůně vyvine dál a vy již rozeznáte květinové akordy, které patří bohaté růži, opojné magnolii a sladce i svěží plumérii. Pižmové tóny spolu s ambrou a dřevitými akordy dodávají vůni intenzitu a dovádí ji naprosté dokonalosti. Jde o parfémovanou vodu, což víte, že znamená delší výdrž. Cena se pohybuje kolem 520 Kč, když je zrovna v akci.

 
Letos byste rozhodně neměli minout vánoční kolekci kosmetiky v Douglasu. Sama jsem ulovila paletku stínů a podívejte se sami, už ten obal je ňuňácký. Potěšíte malé slečny i maminky. Najdete tu matné i třpytivé odstíny. 6 barviček za 149 Kč.


Vánoce jsou i letos krásně barevné u Yves Rocher. Na výběr je několik sad a třeba ta Lesní plody se sladkokyselými tóny červených bobulí je luxusní. Tělový peeling s 97% přírodních složek vás ohromí. Cena je 179 Kč.

Značka Essence patří k drogerkovým stálicím. Pořídila jsem si na zkoušku lak, který stál kolem 40 korun a dost mě překvapil. Drží a má super konzistenci! Za mě dobrý, pokud použijete i vrchní bezbarví lak, pak drží!

Novinkou, které jsem neodolala je Paris Revitalift Filler od L’Oréalu aneb oční krém proti hlubokým vráskám. Díky kyselině hyaluronové intenzivně hydratuje pleť, redukuje známky stárnutí i váčky pod očima. Díky kovovému aplikátoru je aplikace velmi příjemná. Cenově se krém pohybuje kolem 370 Kč, pokud nestihnete nějakou super akci.


Catrice rtěnku Matt Pro Ink Non-Transfer v matném provedení, mám hodně ráda. Škoda, že doba roušková jej nedovoluje ukázat více. Byla přibalen k nějakému časopisu a  překvapila texturou, krásným odstínem i balením. Cenově se pohybuje okolo 120 Kč a najdete ji v několika odstínech.



 To byla listopadová rychlovka a nyní pomalu do adventu....



2 komentáře:

Děkuji za tvůj komentář. Jane