2021/01/12

Ochutnej Španělsko a pozvi svět domů

Bude to rok, co se svět změnil....Řada z nás padla na dno a doufala, že za pár týdnů bude vše v pořádku. Jenže to tak nebylo a stále není.

Kultura nulová, cestování s omezením a do restaurací jedině přes okénka. Kdy tohle skončí? 

Jak moc mi chybí ten "obyčejný", vlastně nyní vzácný život. Neměla jsem úplně čas na cestování a vysedávání v hospůdkách, ale postrádám ty chvíle s kamarády! 

Doba mě změnila nebo jsem si spíše uvědomila více věcí. Přestala jsem utrácet, i když teda já nikdy moc neutrácela, protože nebylo z čeho, ale dokázala jsem se hecnout a  našetřit na nějakou tu "materiální" věc, po které jsem toužila. Překvapivě, do jídla jsem nikdy "neinvestovala", dokázala jsem se spokojit s rohlíkem. To se u mě změnilo! Dokážu si jídlo vychutnat a ocenit kvalitu!

 

Díky tomuto období jsem si občas dopřála něco "mňamózního". Možná i proto, abych se na moment přenesla pomocí chuťových pohárků do jiné země. Díky krabičce At Roca z Edelikates, které mi dopřály zažít na moment Španělsko, jsem si užila pohodovou a chutnou neděli. Ono je občas fajn udělat věci jinak a posnídat sýr, salámek a plátkovou šunku jamon serrano gran reserva a přiťuknout si šumivým vínem. Nemyslíte? V této době, kdy skoro nikam nemůžeme se radujme z maličkostí. 

Buďme klidně v pyžamu nebo overalu (mimochodem baví mě v něm trávit volný čas) a pozvěme svět domů!

Pusťte si film, muziku, zapalte svíčku a víkendujte na plno!


Kdo z vás by rád ochutnal španělské delikatesy, není problém využít eshopu Edelikatesy. "Pražáci" mohou samozřejmě zajít do prodejny a vybrat napřímo. nikdy odsud neodejdete s prázdnou, za to vám ručím.
Každopádně až budete objednávat, přihoďte i olivy, mají totiž ty nejlepšíííííí!!!!
Dobrou chuť a napište mi, co byste rádi ochutnali?

 použité produkty: chuťovky z Edelikates, overal z Tchiba, bačkůrky Pepco, bavlnovník mám z Koutkova květinářství, hrničky z NanuNana, sklenička loveProcecco
#Piarko #Janesmoments #JaneTestuje #JaneBloguje
 

1 komentář:

  1. Musíme si to doma umět udělat hezké, takové dobroty, mnam!! Tvému blogu dávám odběr a budu se sem ráda vracet, stejně tak ráda tě přivítám i u sebe na blogu:

    <a href="http://www.bygabra.blogspot.com/">ByGabra</a>





    Měj se krásně!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za tvůj komentář. Jane