2021/02/28

Kosmetické úlovky- únor 2021

 

Letošní únor byl hodně krátký,  že jsem toho nestihla tolik "ulovit". Přesto tu mám pár zajímavých novinek. Pojďme na ně.


Doslova pohodu na těle zažijete s tělovým mlékem od Kneippu. Už samotný název  Enjoy Life vás vtáhne do představy nádherných chvil. Vůně esenciálních olejů z vavřínu kubébovitého a citronu. Dodá energii do nového dne. Cena je 199 Kč.

Novinkou je pro mě značka WOOM. Aktuálně testuji jejich mega balík dentální hygieny a  začala jsem šetrně a  to se zubní pastou Herbal. Obsahuje 94 % přírodních složek, je vhodná i pro vegany. Perfektně vyčistí zuby, brání tvorbě zubního kazu i plaku a zajistí ochranu dásní. Cena je 179 Kč a viděla jsem ji online.


Holky, značka Essence je drogerková klasika. Ani já občas neodolám jejich cenám a co vám budu povídat, laky na nehty mají skvělé! Navíc nedávno měli slevy a lak mě vyšel na 30 Kč a červená barva je prostě stále in. Co vy a Essence?

Ponořit se do vůně dálek? Jedině s Nature Boxem a jejich sprchovým gelem Passion Fruit. Nedávno jsem ukazovala ve stories, že byl přibalen k časopisu Žena a život, tj.stál 35 Kč. Veganské receptury si díky procesu 100% za studena lisovaných olejů zachovávají své blahodárné vlastnosti přírodních ingrediencí a dodají tak vaší pokožce péči, kterou si zaslouží.Je vhodný pro všechny typy pokožky.


Co zaujalo tento měsíc vás?


#Kneippujeme #Piarko #JaneTestuje #JanesMoments

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane