2021/02/16

Paničko, vyznáš se v tom čím mě krmíš?

 

Všichni chceme tomu našemu chlupáčovi dopřát to nejlepší. Ale opravdu víme čím ho krmíme? Ruku na srdce, kolik z vás čte etikety a vyzná se ve složení?

Sama za sebe rovnou říkám, že mi občas dělá problém si přečíst popisky i na výrobku, který si kupuji pro sebe! 

 


Někdy je to dáno tím, že spěchám, nevidím na malá písmenka, podlehnu ceně nebo sáhnu po výrobku, který mi doporučili známí. Ale co když mám na něco alergii a nesvědčí mi to?

Jak se asi cítí váš hafan? Víte jak vám řekne, že mu něco nechutná nebo že ho po těch a těch granulích bolí bříško?

Naučte se mu dát do misky to, co mu sedne, co mu bude prospívat, aby tu s vámi byl mnoho a mnoho let a zažili jste spoustu nádherných nezapomenutelných chvil. Naopak nekupujte nic, co by mu mohlo ublížit. 

Kde zjistit relevantní informace? Můžete se zeptat Google a pátrat v rádoby odborných diskusích, kde jsou všichni specialisté na všechno.

Já vám ušetřím čas a rovnou vás odkáži na  Báru Morávkovou, milovnici zvířat a pejkařku. Bára je totiž "psí" Kateřina Cajthamlová! Nevleze Vám do ledničky, ale "pročmuchá" psí misku a pomůže vám, ZDARMA,  vyznat se v krmivech tak, aby váš pes byl spokojený a zdravý! 


Bára pro vás připravila 4 týdenní online kurz,  který vás provede krmivy, etiketami, ale i dietními chybami. Možná si říkate, že jste zkušený chovatel, pejskař a víte vše nejlíp, ale jste si vážně jisti? Já rozhodně těmito informacemi nepohrdnu. Kdo se chce přidat ať klikne na přihlášku. Zahájení kurzu je v magický den, 22.2., přihlašte se a nenechte si ujít tuhle šanci a třeba uvidíte i Báry hafana.

 

#piarko #BibiBloguje #HolkaScivavou



Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane