2021/03/31

Kosmetické úlovky- březen 2021

Holky, konečně přichází jaro a já doufám, že přijde čas, kdy odložíme roušky a zase to kosmeticky rozjedem! 

Nyní tu mám pro vás dávku péče o pleť, tělo i zoubky.

 

Díky Trnd projektu jsem byla vybrána mezi několik ambasadorů, kteří nejen otestují výrobky pro zářivou pleť, tzv. Glow Up Week, ale také rozdají vzorečky a zkrátka předají info o La Roche- Posay. Mě hodně bavilo Hyalu B5 sérum, hydratační gel s unikátním složením. Obsahuje 2 typy kyseliny hyaluronové, vitamín B5 a madecassosid pro vyplnění a regeneraci pleti. Ztrácí vaše pleť objem a elasticitu nebo je unavená? Vyzkoušejte!

No a Anthelios Shaka Fluid je zase nejvyšší ochrana před UV zářením. Vytváří štít proti UVA a UVB záření a pomáhá předcházet poškození pleti vlivem infračerveného A záření a znečištění.

Produkty La Roche- Posay koupíte v lékárnách.

 
Kdo by to byl řekl, ale Lidl prodává boží značku! Nature´s Best by Cien!  Ihned jsem sáhla po hydratačním kokosovém spreji na vlasy. Voní úžasně  a 95% je ingrediencí je přírodních. Za cenu tuším 79 Kč. Pecka!

Ve stojanu bylo i tělové máslo...no mám jich víc, ale první jsem začala používat avokádové! Cena 69 Kč/ 200 ml. Konzistence je super jak na letní tak zimní období. Kelímek skvěle padne do ruky a máslo se dobře aplikuje. Já ho miluju po koupeli, moje večerní rutina, kdy mažu! Musíte vyzkoušet, protože tyhle produkty se fakt povedly!


Značku Woom jsem vám již představovala. Pustila jsem se do dalšího testování, tentokráte jejich řady Carbon.  

Zubní pasta  s černým uhlím pro pečlivé bělení skloviny do přirozené barvy zubu. Co si budeme povídat, když pijete hodně kafe, zuby se obarvují. Tohle je volna pro perfektní čistění. PS: černá je dobrá! Ptali jste se mě, kde se dá tato značka koupit, takže googlete nebo klikněte na pilulku. cena pasty je 149 Kč. Samozřejmě k pastě mám i ústní vodu, která má stejný efekt a chrání před zubním plakem a kazem, má antibakteriální účinek díky obsahu limonenu, dlouhodobě osvěžuje dech. Cena 159 Kč!


Kočky doufám, že vás produkty zaujaly a třeba vyzkoušíte!
 

#Glowupweek #Larocheposay #LRPlove #Trndprojekt #JaneTestuje #JanesMoments

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za tvůj komentář. Jane